Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Hussuja lisää ja paljon...

Hussuja tarvitaan vielä lisää ainakin jokunen, jotta perussuomalaisten kannatus saadaan nousemaan lähemmäs kolmeakymmentäprosenttia. Toki ihan kivalta näyttää tää nykytilannekin...

Mitä tähän enää muuta kuin sen, että Kyllä Suomen kansa tietää.....

Lyhyestä virsi kaunis....

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Risto Laine

Ilmiö on uusi maailmanhistoriassa, muut tekevät vaalikampanjaa.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen
Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ihan on persujen oman oivalluksen tulosta. Viime vaaleissa huomattiin, ettei pelkkä rasismi vedä. Uusi sanoma on, ettei haittasuomalaisia äänestävien tarvitse osallistua ilmastotalkoisiin tai yleensä mihinkään yleisen hyvän tuottamiseen. Vetoaa itsekkäisiin äänestäjiin kuin ilmainen ämpäri. Kokkarit ja Keskusta erehtyivät korostamaan Suomen vastuuta. Ei sellainen viesti toimi vastuuttomaan kansanosaan.

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Nytkö persu-äänestäjät ovat jo rasisteja, itsekkäitä ja vastuuttomia..?!? Johan laskit jo pahemman emävaleen kuin Husu!!

Vaikka en ole persu, niin ymmärrän hyvin, että järki ja suhteellisuudentaju on hyvä pitää mukana kun mietitään ja tehdään niitä hyviä asioita oli sitten kyse ilmastosta, maahanmuutosta, ihmisoikeuksista, vanhustenhuollosta, kansantaloudesta jne. Se on vastuullista toimintaa oman kansan hyväksi, jota edustajamme pääsääntöisesti ajavat tai ainakin pitäisi.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ihan oikein tulkittu. Siinä pyhä kolminaisuus, johon persujen vaaliviestintä oli suunnattu. Ja hyvin toimi.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Näissä talkoissa on vähän sellainen tilanne, että talkooväki laitetaan muovilapiolla kaivamaan työmaalle kuoppaa samaan aikaan kun isännän kaivinkone seisoo tyhjänpanttina pihassa. Lisäksi jokaisen pitää maksaa suurehko osallistumismaksu ja tuoda kaivuriin 100 litraa löpöä.

Jos talkoiden osallistumismaksu ja sinne tuodut polttoaineet käytettäisiin talkoon tavoitteiden saavuttamiseen, silloin osallistumishalukkuus ei ehkä olisi näin matalalla.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Taitaa olla niin että perussuomalaissa on suhteellisesti eniten niitä jotka sitä kakkua leipovat. Taitaa olla jo kokoomustakin suurempi yrittäjäpuolue.

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Yksi syy: Ruotsin kielen edunvalvontakoneisto haluaa tehdä ruotsin kielestä koko ajan velvoittavamman maan kielienemmistölle eli suomenkielisille ja suomeksi koulunsa käyville "vieraskielisille". Kun nykyiset vallanpitäjät ajavat suomenruotsalaisen edunvalvontakoneiston tavoitteita ja haluavat tehdä ruotsin kielestä yhä kasvavan taaka

Suomen nykyinen lainsäädäntö ei tunnusta suomen kielen asemaa Suomen tosiasiallisena pääkielenä, vaan maassamme noudatetaan ideologiaan perustuvaa kielipolitiikkaa, jossa ideologian perusperiaatteena on ns.kaksikielisyys. Todellisuudessa "kaksikielisyys" toteutuu vähemmän käytetyn kansalliskielen privilegioasemana lainsäädännössä. Tästä seuraa jännitteitä yhteiskunnassa,kun ihmisarvo ei ole jakamaton, vaan tiettyä, tosiasiallista vähemmistökieltä puhuvalla on enemmän oikeuksia kuin enemmistöön kuuluvilla, ja kyseiset oikeudet ovat kaiken lisäksi 95%n enemmistön velvollisuuksia.

Kun suomen kieli säädetään Suomen pääkieleksi, tuo privilegioasema ei välttämättä poistu, mutta sen haittavaikutuksia voidaan lieventää. Suomen kielipolitiikka muuttuu siten lähemmäksi pohjoismaista arvopohjaa. Pohjoismaisen arvopohjan mallimaassa Ruotsissa maan siihen asti tosiasiallinen, mutta ei virallinen pääkieli, ruotsin kieli, säädettiin maan viralliseksi pääkieleksi vuonna 2009.Pohjoismainen arvopohja on tärkein syy siihen, miksi Suomessa pitää siirtyä pääkielimalliin.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Tuosta kommentista voisi päätellä, että pakko ruotsi on maahanmuuton syytä, ehkä näin onkin?

Ei ainakaan 900 vuoden aikana ole ruotsalaiset integroituneet suomeen, sitten jotkut luulee että nykyiset maahanmuuttajat integroituisivat muutamassa vuodessa...

"Ruotsalaisten tulo Suomeen on 1100-luvun lopulta 1350-luvulle jatkunut ruotsalaisten vaiheittainen Suomen saariston ja rannikkoalueiden kolonisaatio ristiretkien yhteydessä. Se johti Suomen ruotsinkielisen asutuksen sekä suomenruotsalaisten syntymiseen. Nimistötutkimuksen perusteella lähtijät olivat kotoisin Keski-Ruotsista. On arvioitu, että siirtolaisia oli kaikkiaan tuhansia."

Tällöin oli taustalla myös uskonnolliset vakaumukset, kristinuskon levittäminen itämeren piireihin.

Hyvin onnistuivat...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Suomeen, vaikka suomea ei ollut olemassakaan....

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu Vastaus kommenttiin #9

Myöskään Ruotsia ei ollut olemassa.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila Vastaus kommenttiin #9

Niin, Suomessa asui jo tuolloin oma, suomea puhuva väestö.
He olivat suomalaisia, vaikkei tuohon maailmanaikaan vielä tunnettu käsitettä valtio, niin se ei tarkoita etteikö Suomea ollut olemassa.

Lyypekin kronikassa vuoden 1266 kohdalla toteamus: ”Birger-herttua pakotti Suomen kuulumaan Ruotsiin” Mahdollisesti samaa tapahtumaa käsittelee 1320-luvulla kirjoittu Eerikinkronikka, joka kuvailee uplantilaisten sotaretkeä hämäläisiä vastaan. Kyseisen sotaretken on katsottu olleen mahdollisesti vuosina 1249–1250 tehty toinen ristiretki Suomeen.

Ruotsin nykyisen muotoisen kuningaskunnan voidaan sanoa syntyneen noin vuonna 1350
Sitä ennen Ruotsia hallitsivat eri maakuntien "kuninkaat"

Vielä 1200-luvun alussa Länsi-Götanmaan laissa kutsuttiin itägötanmaalaisia ja uplantilaisia jatkuvasti ulkomaalaisiksi.

Ruotsin ensimmäisessä kirjallisessa tuotoksessa, 1320-luvulla kirjoitetussa Eerikinkronikassa, ei myöskään puhuta ruotsalaisista vaan esimerkiksi svealaisista, gööteistä ja uplantilaisista.

Vuodelta 1348 tunnetaan piispa Hemmingin ja Turun linnanpäällikön suojelukirje, jonka tarkoituksena on suojella Pohjanlahden rannikon siirtolaisia suomalaisia vastaan. Kemiönsaaren alkuperäinen suomalaisasutus katosi kokonaan paikalta ruotsalaisten tultua alueelle.

Vastaavaa on tapahtunut niin Austraaliassa, Uudessa seelannissa kuin koko amerikan mantereella. Alkuperäis väestö on ajettu pois kun maahanmuuttajat ovat tulleet tuomaan sen ajan omaa "rauhanuskontoa" Niin samalla logiikalla ei näitäkään kansallisuuksia omine maa-alueineen ole ollut aikaisemmin, koska niillä ei ollut nykyisten valtioiden nimiä?

Historiaa ei voi lukea kuin Aku-Ankkaa

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
Risto Salonen

Kysymys: onko Husu vieras- vai tulokaslaji?

Käyttäjän SimoHyytinen kuva
Simo Hyytinen

Vastaan biologien puolesta: Ei. Husu todistettavasti kuuluu maapallolla yleisesti elävään ihmislajiin, joita on enää jäljellä yksi. Eli kysymyksesi asettelu oli lähtökohtaisesti väärä.

Tyhmiin kysymyksiin saa lähinnä tyhmiä vastauksia.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Neanderthalilaiset olivat Euroopan alkuperäinen ihmislaji ja valkoisilla eurooppalaisilla on noin 2% neanderthalilaisen geenejä. Mustilta afrikkalaisilta nuo geenit puuttuvat. Niinpä nykyisen geenitutkimuksen perusteella voidaan sanoa, että Husu on vähän enemmän tulokaslaji kuin me etniset suomalaiset.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Näille rasismista jatkuvasti höpöttäville, tekee Alan Salehzadehin plokin lukeminen hyvää.

"Suvaitsevaisten kaksoisstandardit"

"Suomi on välillä jännä maa. Riittää että maahanmuuttaja kuuluu tiettyjen suvaitsevaisten ryhmään, niin nämä peittävät kaiken alleen vaikka henkilö olisi tehnyt ties mitä pahaa. Nämä suvaitsevaisiksi itseään nimittävät tahot ilmeisesti ihailevat islamisteja ja nostavat ihmisoikeuksien polkijoita sankareiksi. Esim. joku suvaitsevaiseksi itseään tituleeraava mies tai nainen saattaa puolustaa kynsin hampain toisen henkilön oikeutta harjoittaa omaa patriarkaalista kulttuuriaan. Tätä olen aina ihmetellyt.

Näille “suvaitsevaisille” ryhmille olisi hyvä tiedottaa, että jos he asuisivat Irakissa, Iranissa, Somaliassa tms, heidän täällä puolustamansa tahojen liittolaiset todennäköisesti teloittaisivat heidät heidän seksuaalisen tai poliittisen suuntauksen takia. Lähi-idän pahimmat roistot ovat islamistit."

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/0...

Eero Kivelä

Sininen Seppo Leskinen on nyt niin perussuomalaista. Lieneekö haaveissa jonkinlainen hillotolppa persujen piiristä sinisten lähes kadottua kartalta?

Ainuttakaan sinistä poliitikkoa ei pidä ottaa enää takaisin Perussuomalaisiin vaikka paluuta polvillaan rukoilisivat.

Hyvä palauttaa mieleen sinisyys:
- - -
Sininen jytky kurkkii jo nurkantakaa
9.2.2019 16:06 Seppo Leskinen
Siniset jytkyttää kohti tulevaa vaalimenestystä. Siniset osallistuu puolueena ensimmäistä kertaa vaaleihin. Sinisillä on varteenotettavia ehdokkaita jokaisessa vaalipiirissä.
http://leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269349-si...
- -

Sinisten maahanmuutto-ohjelma
22.8.2018 16:26 Seppo Leskinen
"Haluamme pitää rajoista huolta"
http://leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259854-si...
- - -

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Minulla lienee ainut hillotolppahaave, että Suomi säilyisi suomalaisten hallussa ja että meillä kaikilla olisi mahdollisimman hyvä ja turvallinen elää omassa maassamme....Jos Trump tulisi tänne ja asettuisi ehdolle niin alkaisin häntä kannattamaan....

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Pylväsilmoituksesta:

    Trump tulee..
    ....
    oletko valmis?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset