Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Onko kokemuksia Siperiasta?

Minulla ei ole kuin kuulopuheitten perusteella. Mutta kun katson ikkunasta ulos, tulee kyllä Siperia mieleen. Pakkasta taas parikymmentä ja kylmä viima puhaltaa. Onkohan siellä tämän kylmempää? Näinkö Siperia opettaa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Pistä papukaija tai -heikki pakastimeen ja
kuuntele mitä sanoo kun otat sulamaan.

RED BUTTON Harmaasusi™

ard (nimimerkki)

On. Siellä tällainen keli on melkeimpä leutoa.

Pohjoisemmilla alueilla tuollaiset 50 asteen pakkaset ovat jokatalvinen ilmiö. Joillakin alueilla on vielä kylmempää.

Tänä talvena Uralin tällä puolellakin on ollut kovia pakkasia, esim. Komin tasavallassa on Oulun korkeudella mitattu 54 astetta pakkasta.

Partalainen (nimimerkki)

Kylmää kuin Ryssän Helevetissä. Tämmönenkin sanonta on tuttu.
Mistähän nämä sanonnat tulevat. Olisikkohan takana sellainen näkemys, että vietettyään vähänkin pitemmän ajan Siperian karuissa olosuhteissa, oppii arvostamaan, sitä mitä meillä on. Mikäpä tässä, haen kohta puita uuniin ja lämmittelen ilman omantunnon tuskia ilmaston lämpenemisestä kaikessa rauhassa, välillä kantaa ottaen yhteisiin asioihin! Eräs ystäväni muistutti takavuosina, että VOISI NE ASIAT OLLA HUONOMMINKIN. Vaikka yritin väittää vastaan, niin taas tuli kommentti, NIIN NIINHÄN SE ON VAAN VOISI SE OLLA HUONOMMINKIN! Vielä lainaus Kalle Päätalolta. "Niin kauan asiat on hyvin, kun leivänpalo housun koppaa ruskistaa!"

BeoWolf (nimimerkki)
Naama (nimimerkki)

#1: Minun papuheikki sanoi pakastimesta päästyään että on parempi antaa Siperian opettaa jo silloin kun se ei ole vielä muuttanut meille.
:)

Juhani Putkinen

Hyvin monilla virolaisilla on kokemuksia Siperiasta, kun Venäjä vei sinne väkisin. Suuri osa myös kuoli sille reissulleen näkemättä enää koskaan kotimaataan.

Venäjän tarkoituksena oli viedä suomalaiset Siperiaan - kävellen. Olkaamme tyytyväisiä, että sotaveteraanimme ja urheat lottamme mahdollistivat sen, ettei suomalaisia viety Siperiaan.

Erkki (nimimerkki)

Muistakaa että ilmasto ja sää ovat kaksi eri asiaa kun sää kylmenee ilmasto vain jatkaa lämpiämistä. jäätiköt sulavat himalajalta vuoteen 2035 menessä ja pohjoisnapa on jäätön neljän vuoden kuluttua,sen vuoksi veronmaksajilta tarvitaan lisää rahaa 10 tziljoonaa viidenvuoden kuluessa tämän ilmiön hidastamiseksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset