Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Marin valheet...

Sanna Marin vääristelee talouspolitiikan arviointineuvoston raporttia ja syöttää suoranaista valetta omilleen. Sanon omilleen, kun eihän tuota muut usko. Eihän...

Talouspolitiikan arviointineuvoston mukaan hallituksen toimien vaikutus työllisyyden kasvuun on todennäköisesti ollut huomattava, vaikka vaikutuksen suuruutta ei voidakaan tarkkaan arvioida. Noin arviointineuvosto tiivisti näkemyksensä lehdistötiedotteeseen..

Mutta Marin tulkitsee arviointineuvoston sanoman aivan omalla demarikielellä valehdellen, että "talouspolitiikan arviointineuvosto toteaa, että pääkiitos työllisyyden kasvusta menee edelliselle hallitukselle eikä nykyiselle hallitukselle".

Siis tuollaista puppua Marinilta...

Surkuhupaisaksi Marinin valheen tekee se, että aloite riippumattoman talouspolitiikan arviointineuvoston perustamisesta teki aikoinaan valtiovarainministeri Jutta Urpilainen. Mitähän Urpilainen ajattelee puoluetoverinsa puheista vääristellä riippumattoman arviointineuvoston näkemyksiä mielensä mukaan.

Lähde: Iltalehti

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Sinisten on melko turhaa itkeä mistään. Tai ex persujen.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Sininen valhe, kylmän kangistama kouristus.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Tiedätkö, että sinisiä kommunistejakin on, mutta ne ovat paleltuneita kommunisteja....

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

#3:
Tuo kommentti kuuluu sarjaan: kun ei ole mitään asiallista sanottavaa, höltetään muuten vaan.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Iltalehti kirjoitti Marinista hyvin että: "omia mielipiteitä saa olla mutta ei omia faktoja"

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Todella hyvin...Marin taitanee olla se lenkki demareissa, jonka ansiosta vaalivoitto jäänee haaveeksi.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Orpo ei näytä uskovan "kaikenmaailman professoreita" kun väittää etteikö verohelpotukset kavenna ja vähennä veropohjaa ja aiheuta siten taas "leikkaus-ja säästötarpeita", eli julkisen talouden ALASAJOA!

Ei usko myöskään etteikö sote ja "valinnanvapaus"säästäisi "miljardi tolkulla" sote- menoissa ja toisi pihtiputaan mummollekin valinnavapautta ja hoidon tasoa!

- Professorit ja alan ihmiset epäilee vahvasti ja niin minäkin.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #12

...Eilen oli vielä näin...

NYT jo Orpo antaa kokoomus-edustajille "vapaat kädet" sotesta äänestettäessä?!

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen Vastaus kommenttiin #16

Eniten olen huolissani Sipilän ja Orpon sotesoturisankareiden, Rehulan ja Saarikon henkisestä jaksamisesta ja kestämisestä, jos heidän pitkä ja voimia kysynyt taistelunsa tuulimyllyjä vastaan onkin ollut TÄYSIN TURHAA...?!
- Ehkä jotain palkinnoksi, tai suosioksi olisi kuitenkin tulossa...?

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

"talouspolitiikan arviointineuvosto toteaa, että pääkiitos työllisyyden kasvusta menee edelliselle hallitukselle eikä nykyiselle hallitukselle"

Onko siis kysymys Kataisen vai Stubbin hallituksesta?

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Logiikka menee yleensä vasemmistossa siten että, jos oikeisto on hallituksessa talouden nousu johtuu maailman tilanteesta, mutta jos he ovat hallituksessa on taloudenkasvu heidän ansiotaan.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Ei se noin mene vaan niin, että jos oikeisto on hallituksessa, talouden nousu johtuu maailman tilanteesta mutta jos he ovat hallituksessa talouden lasku johtuu maailman tilanteesta. Ja tämä taysin riippumatta maailman tilanteesta.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Niin sinäkö sitten luit sen?

"Eläketurvakeskuksen arvion mukaan vuoden 2017 eläkeuudistus kasvattaa työllisyysastetta pitkällä aikavälillä melkein kahdella prosenttiyksiköllä. Sopimus eläkeuudistuksesta tehtiin syksyllä 2014 eli ennen nykyistä hallituskautta. Tästä huolimatta vuonna 2017 voimaan astunut eläkeuudistus on todennäköisesti suurin työllisyyttä lisäävä politiikkatoimenpide kuluneella hallituskaudella."
Kertoo https://www.talouspolitiikanarviointineuvosto.fi

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Mika Koskisen jutut ovat Mika Koskisen juttuja, ne kannattaa jättäää omaan arvoonsa.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Marinin agitaattorimainen puhetapa ja umpimielinen ilmeettömyys kruunaa demareiden tappion ns pääministerivaaleissa. Miksiköhän demarit lähes aina valitsevat väärin, olisiko syytä käyttää ulkopuolista konsulttia? Mörkö-Paavo kontra Liukas-Lasse presidenttiehdokkaana on valaiseva esimerkki ihan lähihistoriassa, Lehtinen olisi moninkertaistanut äänisaaliin, mitä väliä vaikka onkin oikeistodemari, demari sentään? Demareiden ehdokaslaari ammottaa tyhjyyttään, auringonlaskun puolue, joka ei osannuty uudistua, joutaa mennä.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Rinta rinnan kokoomuksen kanssa loppusuoralle asti ja maaliviivalla ratkeaa pp
pääministerin ja vv- ministerin salkkujen jako...?
- Orpo jatkanee vv- ministerinä punavihreä-enemmistöisessä, seuraavassa hallituksessa...?
...Näin se se on nähtävä ja näin on "roknoosini."

( Kovakin retoriikka on retoriikkaa, mutta demarien monet sgendat ovat yllättävän lähellä kokoomuksen vastaavia-ainakin oikean, "lipposlaisen laidan...?!")

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Työllistymisen parantuminen tuskin kuuluu kummallekaan hallitukselle (edellinen ja nykyinen), vaan ihan vain kansainvälisille suhdanteille.

Tässä yhteydessä on muistettava, että seuraava hallitus saa assosioinnin kautta syykseen aluillaan olevan laskukauden, teki mitä tahansa ja olipa siinä keitä tahansa.

Muistakaa kansanedustajaehdokkaat, että olette hyppäämässä uppoavaan laivaan. Palkka tosin on hyvä ja kampanjasijoitus voi tulla takaisin kahdessa vuodessa, mutta maine voi mennä. Teidän aikananne Suomi sukeltaa ja pahasti!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Työllisyys paranee kovaa vauhtia, mutta minkä hinnan siitä on maksanut Jari Lindström ja siniset? Työllisyyden edistämisen kärkenä ovat joutuneet olemaan sylkykuppina, mutta kansakunnan edun mukaisesti se on kuitenkin kannattanut ja siitä suurimmat kiitokset tulevat äänivyörynä vaaleissa...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset