Mennyttä ulkomuistista

Aloin tässä muistella ihan vaan ulkomuistista mennyttä aikaa istuvan Sipilän hallituksen värikkäältä taipaleelta.  Värikkyydestä ja äänestä on pitänyt huolen opposiittio – niin vasemmalta kuin oikialta. Kaik on mennyt päin mäntyä opposition mielestä ja ääntä tai paremmin kolinaa on pidetty.  Kolisevathan tyhjät tynnyrit eniten, sanotaan..

Erityisesti pakolaisista, niiden kohtelusta ja vastaanottomääristä on oppositio jaksanut metelöidä yhdessä rintamassa. Punavihreitten mielestä Sipilän hallitus on kaikkien aikojen pakolaisvastaisin hallitus jopa niin, että ihan ulkomailla vieraillessa saavat ihan hävetä Suomen hallituksen kylmää suhtautumista hätääkärsiviä pakolaisia kohtaan. Ja eikö samaan aikaan oikeanlaidan oppositio (persut) rähjäävät ja muistuttavat jatkuvasti sitä, että hallitus on kyvytön pysäyttämään maahamme elintason jäljessä vyöryvät pakolaismäärät. Rajat kiinni, sitä on kuultu ja kuinka saamaton hallitus onkaan ja siniset ovat takin kääntäjiä jne…

Ja sitten vielä televisioon A-talkkiin oli haalattu oikein joku asiantuntija professori, nimi ei muistissa, haukkumaan erityisesti sinisiä siitä, että kehtaavat vaatia ulkomaalaisten rikollisten pakkopalautuksia vaikka turvattomiin maihin jne, jne..

Nyt sitten eilen pääministeri ilmoitti, että hallitus ryhtyy tutkimaan kaikkia ihmisoikeussoppareita siitä näkökulmasta, että tulkitaanko niitä Suomessa oikein ja mitä mahdollisuuksia niitä olisi muuttaa vaikkapa tämän päivän maailmaan ja pakolaispolitiikkaan sopiviksi.. Eipä tässä sitten muuta tällä kertaa.

Terveisin

Seppo

 

leskinen
Perussuomalaiset Oulu

X-kuntavaltuutettu Haukiputaalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu