Olinpa kepu, kapu, punanen tai sininen, niin….

Niin äänenpainoni rikollisuuden torjumiseksi, lasten hyväksikäytön ja raiskausten ehkäisemiseksi ei miksikään muutu. Ei, olipa sitten tekijä pakolainen tai supisuomalainen. Ilmitulleet teot ovat kauheita, mutta emme saa ummistaa silmiämme siltä tosiasialta, että on noita kauheuksia tapahtunut kautta aikain ja ihan supisuomalaisten paremman ja nuhteettomaksi luultujen keskuudessa. Tämän tarkemmin en tästä, kun jokainen varmaan tietää, mitä tarkoitan.

Mutta siitä haluan sanoa, että pakolaisten lynkkaajaksi en ala. Tiedän sen, että kaikki eivät ole rikollisia eivätkä raiskaajia. Ja tiedän ja ymmärrän senkin, että kaiikki pakolaiset eivät ole ilman syytä ja aihetta turvapaikan tarpeessa. Kuitenkaan oikeustajuni ei osaa suodattaa sitä, että nuoret raavat miehet luikkivat kotimaistaan tänne kauas turvaa hakemaan ja jättävät lapset ja vanhukset sinne johonkin turvattomuuteen tapettaviksi. Ja sitten, kun antelias sosiaaliturvamme on täyttänyt riittävästi taskuja, ollaan kuitenkin uskaliaita lomailemaan maissa, joista on vainon ja hengen hädässä joutunut pakenemaan.

Siispä ainakin vakaviin rikoksiin syyllistyneet karkotettava maasta. Ja vanhat ihmisoikeussopimukset ja julistukset päivitettävä tämän päivän tarpeiden mukaisiksi ilman kiihkoiluja ja syyttelyitä niitä kohtaan jotka näitä toimia vaativat hallitus- tai oppositioasemasta riippumatta.

Terveisin

Seppo

leskinen
Perussuomalaiset Oulu

X-kuntavaltuutettu Haukiputaalta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu