Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Politiikan suupaltit...

Seurasin tuossa aamupäivällä Yle Arenasta puolueiden puheenjohtajien vaalitenttiä. On sanottava, että miespuheenjohtajat ovat alkaneet käyttäytymään hyvin, eivätkä puhu ja huutele toisten puheiden päälle. Toisin,

ikävä kyllä, on naisten kohdalla. Esimerkkeinä Li Andersson ja Sanna Marin. Heitä ei jaksa, Ei! Tykkäävät selvästi omasta äänestään, eivätkä lopeta puhumista ei sitten millään. Ei vaikka pyydetään...

Kevään vaalitenteistä tulee ikäviä seurattavia, jos nuo suupalttinaiset saavat jatkaa tuota äänekästä toisten päälle puhumista. Miten heille saisi tapoja?

Tämmöistä.

Hyvää alkavaa vuotta myöskin vaalein merkeissä. Koitetaan jaksaa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Todettakoon tässä, että muutoin pidän ja olen pitänyt naisia hyvinä puheenjohtajina kautta aikain.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Luin jostain, että väittelemässä oli eduskuntapuolueiden johtajien lisäksi Paavo Väyrynen. Millä lihaksella? Eikö tasapuolisuuden nimissä olisi pitänyt kutsua tusina muuta pikkupuoluetta ja Hjallis tietenkin.

EDIT: Anteeksi tyhmä kysymys, tuohan oli MTK:n paneeli.

https://demokraatti.fi/sipila-palkitsisi-maanvilje...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Väyrynen on eduskuntapuolueen pj, kun taas Hjalliksen ryhmä ei ole puolue...

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Ei perustuslaki vaadikaan että edustaja olisi minkään puolueen jäsen joten jos Hjallis on ryhmänsä ainoa jäsen ja sen johtaja niin sinne hän kuuluu samalla lailla kuin Paavokin.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #4

Varmaan tuohon tilaisuuteen oli kutsuttu eduskunnassa edustettujen puolueiden puheenjohtajat. Hjallis ei ole eduskunnassa edustetun puolueen pj. Hjalliksen yrityksen pitäisi kerätä tarvittavamäärä kannatuskortteja ja jättää puolue rekisteröitäväksi. Sitten hän olisi eduskunnassa olevan puolueen pj ja oikeutettu mukaan.

Käyttäjän JairiPalonen kuva
Jairi Palonen

Minä kiitän luojaa että sain lottovoiton kun synnyi isonikäpolven aikaan.Jolloin maassa oli vielä lait kaikille ja työstä maksettiin palkkaa jolla tuli toimeen.

Kansa oli yhdenvertaista myös sosiaaliaaliturvassa ja ne maksettiin perustuslain mukaan kaikille, jotka sitä tarvitsivat.

Meille on syntynyt pitkän ajan kuluessa poliittinen kulttuuri, jossa ylin valtiojohto saa toimia lakien ja perustuslakien vastaisesti joutumatta siitä minkäänlaiseen vastuuseen. Yksi selittävä tekijä on, että Suomessa ei ole riippumatonta perustuslakituomioistuinta. Toinen selittävä tekijä on, että valta Suomessa on hallituksessa olevien puolueiden puheenjohtajilla, koska heidän tahtonsa mukaan nämä kaalimaan varijana olevat kansanedustajat toimivat myös perustuslakivaliokunnassa .

Kolmas selittävä tekijä on valta media, josta on tullut valtiovallan vartioijasta valtiovallan nuoleskelija. Yle on tietenkin oma lukunsa, koska se on eduskunnan ja sitä kautta hallituksen valvonnassa-sieltä tulee vain oikeaa tietoa kuten Tassista aikanaan NL:ssa.

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Arhinmäki ja ville Niinistö eivät varmaan kertaakaan ole antaneet toisten puhua rauhassa loppuun eli he puuttuivat niin järjestys palautui. En ole katsonut ko tenttiä mutta oliko Lee poissa kun hän yleensä kyllä hoitaa päällepuhumisen..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset