Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Toteutunut tavoite - vastoin opposiittion tahtoa....

Juha Sipilän hallituksen tavoite, työllisyysaste 72%, on saavutus, josta kiitokset on paikallaan. Rehellisyyden nimessä kaikkein suurin kiitos tuosta kuuluu työministeri Jari Lindströmille. Hän on suurimman vastuun kantajana vastuuttoman ay-liikkeen ja opposition sylkykuppina onnistunut viemään mahdottomalta tuntuneen tavoitteen maaliin...

Kiitokset kuuluu osoittaa myös sinisten hallitusvastuulle. Siniset on ollut se hallituspuolue joka ei ole irtopisteiden perässä juossut, vaan on tiukimmin vaatinut ja puolustanut ainoastaan hallitusohjelman toteuttamista, jonka toteuttaminen ei ole ollut läheskään kaikissa tilanteissa ainakaan kokoomuksen tärkeimpiä tavoitteita.

kokoomuksessa kun on aika-ajoin hallitustaivalta ilmennyt irtopisteiden perässä juoksijoita. Siksi en suurta kiitosta työllisyysasteen tavoitteen saavuttamisesta kokoomusta isommin kiittele. Mutta,....

Hyvää Joulua koko hallitukselle ja ansaittua Joulua ja joululomaa...

Hyvää Joulua kaikille, koko Suomelle...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Demarit, Antti Rinteen palopuheen johdolla, piti hallituksen työllisyystavoitetta höttönä ja haaveunena vuonna 2017.

Antti Rinne saatteli viisauttaan hallituksen vastaisella kritiikillä mm.

– Piti olla työllisyysriihi, tulikin tussahdus. Hallitus kokoontui puolivälitarkasteluun tilanteessa, jossa oli selvää, että se ei tule saavuttamaan talouspolitiikan tavoitteitaan.

-Hallitus tavoittelee työllisyyden vahvistamista 110 000 ihmisellä hallituskauden aikana. Tässä tavoitteessa ei olla pääsemässä edes puoliväliin. Myös 72 prosentin työllisyysastetavoitteesta ollaan jäämässä kauas.

– Myös velkaantumistavoitteet jäävät saavuttamatta. Velaksi eläminen ei lopu 2021. Hallitus on joutunut luopumaan omasta velkatavoitteestaan, koska se ei kykene tekemään työllisyyttä parantavia päätöksiä.

Nyt kun Rinteen arvostelukyky on paljastunut idioottimaiseksi höpinäksi ja hallitus on toimilaan ylittänyt kaikki tavoitteensa, Rinne on kääntänyt kelkkansa ja toivoo otsa hiessä, että hänen lausuntonsa vuodelta 2017 toukokuussa unohdetaan. Ei niitä unohdeta ! Typeryydet jäävät aina eloon !

Tähän Rinne nyt pyrkii selittelemällä, että hyvä pohja hallituksen tavoitteille luotiin, kun hän oli edellisen hallituksen valtiovarainministeri !

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä, vaikka tietysti typeryksien puheet tulisi unohtaa, mutta noita Rinteen höpinöitä emme unohda ihan vähällä..

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Tänään näyttää taas olevan päivä jolloin sekä siniset että perussuomalaiset kirjoittelevat kilvan puutaheinää. Leskisenkin toivoisi ymmärtävän paremmin sen mikä kuuluu työministerin työkalupakkiin ja mitä hän oikeasti voi tehdä ja sen mitä kaikkea kuuluu vaikkapa suhdannevaihteluihin. Puhumattakaan noista hassunhauskoista oletuksista siitä mitä oppositio toivoo tai on toivomatta.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kiitos, sinä Marko sait kasvoilleni hymyn virneen..

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Leskisenkin toivoisi ymmärtävän paremmin sen mikä kuuluu työministerin työkalupakkiin ja mitä hän oikeasti voi tehdä ja sen mitä kaikkea kuuluu vaikkapa suhdannevaihteluihin."

Kivelä kai tarkoittaa että yhteisvelkavaluutassa emme voi kuin sopeutua kriiseihin ja leikkauksiin. Toisinkin olisimme voineet valita kuten demokraattinen naapurimaa Ruotsi ja nythän voimme EU:ssa vaikuttaa euron pikaiseen hävittämiseen. Hallituksella on kuitenkin lupa olla myymättä kaikkea kannattavaa valtion liiketoimintaa ja ostamatta tappiollista bisnestä mutta tämä näyttää olevan Sipilän tavoite.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

paljon on työllisyysluvuissa luotu työpaikkoja jotka ovat jotain osaosaosa-aika alipalkkapakkotöitä

niillä pitääkin joo kehua

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Yritykset ovat työllistäneet eniten ja työpaikkoja on avoinna melkoisen paljon. Tekijöistä tahtoo olla pulaa...

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Te-keskuksen sivuilta kello 15:56 tehty haku 26 paikkakuntaa mukaanlukien kaikki suurimmat kaupungit, kaikki ammattiryhmät paitsi sotilaat, koko-tai osa-aika- tai vuoro-tai yötyö, työn kesto yli 12 kk - alle 3kk, palkkatyö, työn tyyppi palkkatyö. 8444 osumaa. Poistin erityisasiantuntijat ja asiantuntijat ja jäljelle jäi 2725 paikkaa koko maassa.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Hallituksen suosio ei vain nouse. Päinvastoin. Oulun tragedia lisää ihmisten tyytymättömyyttä ja päivittäin kuulee kovaa kritiikkiä hallitusta kohtaan. Viimeksi kävi näin kun kävin terveyskeskuksessa ja sain kuulla kuinka maahanmuutto ja Sipilän politiikka on raivon kohteena.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Mahdottomalta tuntunut tavoite saavutettiin viekkaudella ja vääryydellä eli työttömien kirjaamisella työllisiksi.

Ei kukaan tunnin viikossa työmaalla pyörähtävä ihminen muutu kyseisellä pikavisiitillä työttömästä työlliseksi puhumattakaan kaikista muista tilastoja varten viritetyistä kuvioista.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen
Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kyllä minä kestän, mutta ne työllisiksi kirjatut työttömät...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #13

Niin, niille se on rankkaa jos joutuu aamulla nousemaan sängystä ylös ja ulos...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #14

Ei työllisen elämään välttämättä palkkatyö kuulu. Osa menee kerran viikossa käymään työmaalla tunniksi.

P.S. Eikä sinne työllisen heti aamusta tarvitse mennä.

Käyttäjän Haikki kuva
Heikki Turunen

Se olisi kyllä hienoa kuulla, että miten työllisyys lähti harppomaan HALLITUKSEN TOIMIEN ANSIOSTA 2017 syksyllä, kun kiky oli ollut voimassa jo vuoden alusta ja muut rakenneuudistukset olleet sellaisenaan 2016 alusta asti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset