Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Mies, joka menee näkee ja tekee....

Onko niitä ja jos, niin missä? No ainakin yksi tulee heti mieleen. Hän on mies, joka on pitänyt ja toteuttanut vaaleissa antamansa lupaukset äänestäjilleen. Hän vain naureskelee niille, jotka häntä alinomaa vain arvostelevat ja haukkuvat. Hänen kohdalla voidaan sanoa hyvillä mielin, että karavaani kulkee ja koirat haukkuvat, ja heitä ovat tietysti ne jotka katkeran vaalitappion niskaansa saivat. Kuka hän on? joko polttaa..... 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Osa poliitikoista tietää mitä pitäisi tehdä ongelmien ratkaisemiseksi mutta ei miten tulla valituksi uudelleen sen jälkeen..
Lisäksi tietenkin se että 4 vuotta on äärettömän lyhyt aikajänne saada muutosta aikaan.
Ja on poliittinen itsemurha ilmoittaa tekevänsä 10 tai 15 vuoden tähtäimellä asioita..

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä
Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Onkohan tuo Leskisen henkilöpalvonta ihan aikuisen ihmisen tasolla?

Käyttäjän PetriKokko11 kuva
Petri Kokko

:)
Pakko se kai on uusi palvonnan kohde valitakin kun siniset katoaa ensi keväänä poliittiselta kartalta

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

" Kuka hän on? joko polttaa..... "

Arvataan, että Nortti- tai Marlboromies. Norttimiehet tietävät, että Nortti on täyttä tupakkaa ja Marlboromiehet kulkevat omia teitään.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Superhessu. Tai ei sentään. Leskisen puoluetaustan nojalla sen täytyy olla Sampo Terho.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Leskisellä ja Huhtasaarella on sama iltalelu ja haave.

Suomen talouden heikentäjä onkin hyvä esikuva puolueelle, jota ei kohta enää ole.

Sinne haavemaailmaan mahtuu sinisiä monta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Sinisillä ja persuilla on sama tyyli, kun kotimaassa menee kaikki pieleen, on sitten siirryttävä fanittamaan yhtä älykääpiötä ulkoimailta.

Katsokaan vaan peiliin, kyllä niitä löytyy lähempää kuin uskottekaan :)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Ketä sinä taas fanititkaan persu-kierroksesi jälkeen, josta selvästi jäi traumoja? Vasemmistoliitto muistaakseni tai "vasemmisto" yleisesti (mitä se tarkoittaakaan tätä nykyä... kai esim. vasemmistoliitto, .. ja demarit voinee lukea sinne.. jotkut lukevat vihreät sinne.. tosin se on puoliksi harhaa vähintään..... kommarit toki, mutta eivät oikein pääse eduskuntaan). En tiedä miksi jaksat jatkaa ristiretkeäsi, mutta kaikilla on varmaan omat päänsisäiset seikkailunsa.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Ritala lienee tämän blogialustan ainoa rehellinen ja lisäksi hän on aidosti demokratiaa kunnioittava. Jos jollain puolueella menee homma tärviölle, ritala ymmärtää vaihtaa fanituksensa kohteen. Puolueuskollisuus on lähinnä huvittavaa, kun puolueen linjahan kuitenkin muuttuu valtaan noustessa ja puoluejohdon vaihtuessa.

Muistelen ritalan siirtyneen pois persuleiristä siinä vaiheessa kun halla-aholaiset alkoivat muuttaa puolueen linjaa voimakkaammin. Ritala itse muistanee paremmin...?

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Trumpilla ja Sipilällä on molemmilla huono maine, mutta molemmat ovat kotimaidensa talouden pyörät pyörimään. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä Pertti. Veit sanat suustani....

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Trumpista ja Sipilästä huolimatta talous on kasvussa, mikä johtuu kansainvälisen kysynnän suhdanteista. Molempien kannattajat lapsellisesti kuitenkin luulevat sen johtuneen joistain henkilön toimenpiteistä. Eiköhän sytytetty kauppasota leikanne pian molempien maiden nousukiitoa.

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Euroopan ja maailman talous alkoi kasvamaan vuosina 2009 ja 2010.. Suomen talous alkoi saavuttamaan sen kasvun vuonna 2017.
Kerroppa miten se tapahtui.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen Vastaus kommenttiin #23

Maailmalla tuli tarve investoida koneisiin ja laitteisiin kysynnän oltua jonkin aikaa vilkasta, eli tästä viive. Lisäksi tuli kysyntää yllättäen laivoille ja autoille. Nikkelin maaimammarkkinahinta kipusi hiljalleen. Kotitalouksissa alkoivat hajota ennen taantumaa hankitut jääkaapit ja sähköhellat. En osaa ottaa kiitosta tapahtuneesta itselleni mutta ei se Sipilän-Orpon hallituksenkaan ansiota ole.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #24

Oikeiden tutkijoiden mukaan ainakin osa...

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen Vastaus kommenttiin #23

Varmaan lomarahoja leikkaamalla ja aktiivimallilla.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #26

Aivan, ja lomarahojen leikkaus tuli kompensoitua veroalella. Noin koko kansa hyötyi...

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen Vastaus kommenttiin #28

Kerrotko hieman tarkemmin miten kolmanneksen lomarahojen leikkaus sai viennin vetämään ja kompensoitiin veroalella? Ja siihen päälle vielä miten koko kansa "hyötyi" kiitos??

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola Vastaus kommenttiin #26

Jossain oli että noin 50 000 työpaikkaa talouden suhdanteista, kiky 30 000 ja loput hallituksen tekosia..
Edellinen hallitus taisi saada 110 000 työtöntä aikaiseksi maailmantalouden nousukaudella mutta seuraavan hallituksen pitää saada 110 000 työpaikkaa luotua talouden laskukaudella eli seuraava hallitus se vasta tempun edessä onkin.
Rinteelle haastetta..

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen Vastaus kommenttiin #30

Laitas vielä linkki missä se "jossain" on kiitos! Tosin Sipilä luulee kuplassaan vainoharhaisesti että hän on luonut kaikki 115000 työpaikkaa. Taisi ihan erikseen irtisanomislain tiedonannossa muistuttaa, että hallituksen toimenpiteet loi kyseiset työpaikat.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Kalifornia on USAn talouden dynamo joten liberaaleja voidaan kiittää.

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Kalifornian menestys perustuu piilaaksoon ja siellä oleviin teknologiajätteihin. Palkat ovat kovia ja he pystyvät houkkutelemaan sinne oikeasti kovan tason osaajia kaikkialta maailmasta.

Ei Trump ole vastustanut näiden lisäarvoa tuovien ammatti-ihmisten rekrytoimista. Sen sijaan laittomasti maahantuleviin ammattitaidottomiin taatelintallajiin ja diskoläpsyttelijöihin hän suhtautuu asiallisen kriittisesti. Tässäkin olisi meidän tekopyhillä politiikoilla oppimisen paikka.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Trump taisi saada Liberaali työväestöltä äänet viimeksi ja he ovatkin kiitelleet verojen alentamisella ja työpaikkojen lisääntymisellä. Meillä sen sijaan EU ei ole pystynyt tekemään samaa temppua ja jos olisikin, niin vinettäminen olisi vassareiden johdosta vain pahentunut.

Käyttäjän hoikanpoika kuva
Ari Mikkola

Eikös USA ja sen talous ole aina ollut riippuvainen ulkomaisesta halpatyövoimasta. Jos usan talous vetää niin laittomia siirtolaisia tulee pilvinpimein töitä tekemään ja talouden sakatessa ulkomaiset lähtevät kaikessa hiljaisuudessa pois. Ja oman väestön työttömyys aina noin 5pros koska siirtolaiset poistuu työmarkkinoilta ja koska Amerikan systeemi ei tunne pitkäaikaistyöttömiä vaan noin vuoden työttömyyden jälkeen poistuu vain tilastoista..
Nyt Trump talouden laskusyklin oloissa pitää kasvua yllä velalla ja veroilla ja vaahtoaa jostain 5000 töihin tulevan pakolaisen porukasta..
Toi BIG to Fall, USA ja Italia eli elämme mielenkiintoisia aikoja.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Välivaaleihin on vielä muutama päivä aikaa. Odotellaan sitä demokraattien vaalivoiton julistamista vielä tovi... sen jälkeen aletaan odottelemaan presidentin vaihtumista vuonna 2020.

Käyttäjän asco73 kuva
Asko Telinen

Aika jännää että sinisen menneisyyden oppipoika hehkuttaa Trumppia, joka käyttää ns. "demarien keinoja" eli lisäämällä velkaa :)

"Yhdysvaltain budjettialijäämä kasvoi kolmanneksella Trumpin veronalennusten ja investointiohjelman johdosta"

https://yle.fi/uutiset/3-10401342

"Kongressin budjettivirasto ennustaa, että velan määrä suhteessa bruttokansantuotteeseen nousee yli sataan prosenttiin seuraavan vuosikymmenen aikana. Näin suuri se ei ole ollut koskaan toisen maailmansodan jälkeen."

Kyllä todellakin kannattaa hehkuttaa...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset