Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Tutkijoiden mukaan...

siniset saattavat yllättää ja menestyä tulevissa vaaleissa paremmin, mitä gallupit tällä hetkellä tarjoavat. Siispä menestystä sinisille. Ainakin, jos tutkijoihin on luottamista ja onhan niihin. Ja sitten, miten vasemmistolla menee ja mitä tutkijat heistä? Onko kukaan kuullu?

Ainakin menneet vuosikymmenet on ollu vasemmistolle suorastaan katastrofaalista aikaa. Puolue on kutistunut kuin pyy maailman lopun edellä ja kutistuminen mitä ilmeisimmin jatkuu..

Demarit ainakin uhoavat jo hallitusvastuusta. Saapas nähdä jääkö uhoamiseksi. Jos kepu, Kok, Siniset ja KD saavatkin enemmistön eduskuntaan, niin haaveeksi jää. Ja parree taitaa olla oppositio ja siellä lakkoaseiden kalistelu ja kissanpentujen peseminen vasemmiston ja vihreitten kaa...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Olen samaa mieltä tutkijoiden kanssa. Paljon huonommin kun ei enää voi menestyä (0,8%).

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Odotamme ihan rauhassa levollisin mielin tulevia galluppeja….

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Luotetaanko tuleviin "galluppeihin" enemmän kuin nykyisiin vai riippuuko se kyselyn tuloksesta?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Sinisten puolueohjelma ja profiili poliittsella kartalla on siinä määrin epäselvä, että ainakin toistaiseksi sen kannatus tulee ainoastaan henkilöiden kautta. Analysoijat ovat oikeassa siinä, että vaalimenestys tulee riippumaan ehdokasasettelusta pelkästään.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Eikös EK-vaalit ole tavallansa kuitenkin henkilövaalit, joten hyvien tunnettujen ehdokkaiden kautta tietysti menestyksen runko muodostunee...Sinisten ministerit eivät ole oikeastaan töpeksineet tehtäviensä kanssa ja sieltä se menestys ja kannatus on odotettavissa..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset