Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Huono hallitus....

Istuva hallitus tuntuu monen mielestä olevan huono, jopa huonoin - kautta aikojen. Tää huono hallitus hoiteli ensitöikseen iäkkäämmille pitkäaikaistyöttömille mahdollisuuden päästä eläkkeelle. Tää huono hallitus vapautti suuret joukot pienituloisia Yle-veron maksuilta. Tää huono hallitus vapautti pienituloiset lasten päivähoitomaksuilta. Tää huono hallitus on korottanut kahteen kertaan kaikkein pienimpiä eläkkeitä. Tää huono hallitus on mahollistanut yrittäjäperheiden lasten tasapuolisen kohtelun työttömyysturvaan..jne..

Noin huono hallitus meillä on tää Sipilän, Orpon ja Terhon hallitus....

Sopinee kuitenkin kysyä ja ihmetellä, että kuinka huonoja ne edelliset ova oikein olleet, kun nuo yllä mainittujen epäkohtien korjaukset on aina jätetty tän huonon hallituksen korjattaviksi? Huono hallius tekee hyvää heikoimpien hyväksi ja se on tietysti ihan oikein. 

Ja vielä, tää huono hallitus on saamassa valtion talouden tasapainoon ja velkaantumisen kuriin ja onhan sitä kaikenlaista muutakin, mutta nyt tässä vain nämä mainitakseni..

Terveisin

Seppo

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

No Seppo äänestää Sipilää sitten seuraavissa vaaleissa?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #3

No kiitos kysymästä. Taidan kuitenkin jättää omaan tietooni..

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Kovin kehutaan, että tämä hallitus on parempi kuin edellinen. Ei ole! Edelliset hallitukset olivat kyllä heikkoja. Syynä oli se, että perussuomalaiset piti panna matalaksi, joten se oli ainoa yhteinen liima. Tavoitteenasettelu ja kyky päätöksiin jäi ohueksi.

Tämä hallitus taas on yhden asian hallitus. Se yrittää kahmia kaiken mahdollisen irtovan julkisesta varallisuuden yksityisiin käsiin ja rakentaa yksityisten hallitsemia rahastusmonopoleja. Veroparatiisireikiäkään ei haluttu tukkia. Hallituksen toimilla ei ole kasvua tehty. Tiedät sen oikein hyvin. Alamäkeen ollaan taas lähdössä.

Oletko sitä mieltä, että nuo mainitsemasi pienet, mutta totta aiheelliset korjaukset ovat sellaisia urotekoja, että kaikelta muulta hulabaloolta voidaan ummistaa silmät ja ola tyytyväisiä.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Olen kohta seitenkymppinen ja tietysti myös nähnyt monet hallitukset. Ei tää hallitus ole yhtään huonompi, kuin aikaisemmat. Ehkäpä pikkasen parree...Jos ruppeen tästä vielä enemmän avaamaan, niin kohta saan silmilleni sadat ja tuhannet työttömät ja tuilla elävät työtä karttavat...

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Joo. Ollaan vaan hiljaa, niin eivät huomaa...!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tämän hallituksen meriitiksi voi mainita, että norminpurkutalkoissa on jotain saatu aikaankin, vaikkakin tällaiset muutokset aina aiheuttavat kädenvääntöä - myös hallituksen sisällä.

Kauppojen aukioloaikojen vapauttaminen, alkoholilainsäädännön askel oikeaan suuntaan ja vaikkapa vapaaehtoinen varhennettu työeläke ovat kaikki esimerkkejä hyvistä päätöksistä, jotka on tehokkaasti pystytty toteuttamaan.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

On siellä hyviäkin juttuja joo. mutta paljon huonoa ja surkeaa, kuten aktiivimalli, sote sotkut, paskalakia ei saatu perutettua. ihmisten pitäisi opiskella mutta opiskelua vain vaikeutetaan.. ja kaikkea muuta kivaa..

Tämä hallitus on yhtä surkea kuin edelliset eritavalla vain, eriasioissa!

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ainakin Matti Vanhasen ja Jyrki Kataisen hallitukset olivat kukin vuorollaan niitä "historian huonoimpia". Jotainhan tämä kertoo arvostelijoistakin.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Tai sitten Vanhasen hallitus oli vain huono, Kataisen vielä huonompi, ... Sipilän versio saa sen kaikkein huonoimman arvosanan. Mutta onhan tässä aikaa - ehkä joku vielä sählää tuota kolmikkoakin enemmän. Se kyllä vaatii jo poikkeuksellista kyvykkyyttä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Onko tässä siis hallitusten paitsi ikä-, myös paremmuusjärjestys?

http://valtioneuvosto.fi/tietoa/historiaa/hallituk...

S Ander

Viime hallituksen aikana olin myös köyhä mutta nyt tämän hallituksen aikana olen huomannut koko ajan enemmän että ei ole varaa samoihin asioihin kuin ennen ja itse löydän itseni hallituksen hienoja saavtuksien hyötyjänä joita olet kirjoittanut esimerkiksi yle veron poisto sekä korotukset takuueläkkeeseen.

Miksi siis olen köyhtynyt vaikka hallitus nostanut takuueläkettä ja poistanut minulta yle veron? No siksi koska indeksit jäädytettiin joita korvattiin pienellä takuueläkkeen nostolla, terveysmaksut ja omavastuut nousseet reilusti, lääkekorvauksia leikattu yms.

Enkä ole ainoa joka kokee ja tietää nämä asiat, surkea hallitus joka köyhdyttää köyhiä, onneksi seuraava hallitus on parempi jollei punavihervasemmiston kannatus laske.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

No et ainakaan hallituksen toimesta ole köyhtynyt. Ruoka on halvempaa kuin joitakin vuosia sitten. Sähkö on halvempaa kuin joitain vuosia sitten. Autot on halvempia kuin joitain vuosia sitten. Ja ne indeksijäädytykset eivätole montaa euroa tulojasi leikannut, ainakaan tän hallituksen aikana. Mutta kaikki tietysti näyttää huonolta, josniitä katsoo punavihreitten lasien läpi....

S Ander

Juuri kirjoitin minkä syiden takia olen köyhtynyt, indeksijäädytykset ja takuueläkkeen nosto on sekä yleveron poisto plus miinus nolla mutta terveysmaksujen nousu on ollut aivan järkyttävää äläkä väitä että kuntien vika olisi koska jos hallitus sanoo että voitte nostaa hintaa niin niitä myös nostetaan ainakin parin vuoden sisällä täysimääräisesti maksimiin.

Ruoka ei ole minusta halpaa vaikka käyn lidlissä ja prismassa, ehkä tiedät jonkun halvemman ruokakaupan turussa? Eipä minua paljon lämmitä että uuden auton saa muutaman tonnin halvemmalla kuin aiemmin, voisi vaikka puolet tippua hinnasta ja siltikin ei olisi varaa.

Täysin pienituloisen arjesta ulkona olevaa puhetta sinulta, tosin sitä ja vielä niitä tekoja tämä hallitus kyllä tekee. Ehkä tulee syysriihessä muutama euro lisää takuueläkkeeseen niin ensi vuoden indeksijäädytys menee plus miinus nolla.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"No et ainakaan hallituksen toimesta ole köyhtynyt. Ruoka on halvempaa kuin joitakin vuosia sitten."

Ruoka ja asuminen, euromaiden kalleimmat.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #18

Totta, mutta on ollut kautta aikain. Ei siis tämän hallituksen toimesta...

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Mutta kaikki tietysti näyttää huonolta, josniitä katsoo punavihreitten lasien läpi...."

Kun taas sinisten lasien läpi katsottaessa näkyy ilmeisesti pelkkää pilvetöntä sinitaivasta Sipilän ihanan ja ihmeellisen teokratian yllä.

Vesa Leinonen

Seppo Leskinen.

"Sopinee kuitenkin kysyä ja ihmetellä, että kuinka huonoja ne edelliset ova oikein olleet, kun nuo yllä mainittujen epäkohtien korjaukset on aina jätetty tän huonon hallituksen korjattaviksi? Huono hallius tekee hyvää heikoimpien hyväksi ja se on tietysti ihan oikein."

"Ja vielä, tää huono hallitus on saamassa valtion talouden tasapainoon ja velkaantumisen kuriin ja onhan sitä kaikenlaista muutakin, mutta nyt tässä vain nämä mainitakseni.."

Piru on merrassa. Sama Saatana kun 1917-1922.

Mitä enemmän ihmiset tulevat uskottomiksi, jumalattomiksi ja itsekkääksi, sitä kovempi ote Saatanalla on vaikuttaa ihmisten toimintaan. Ajatukset, tunteet ja puheet.

Miten Saatana on tämän maailman valtias (2.Kor. 4: 4)

"Tämän maailman jumala" (tai "tämän ajan jumala") osoittaa, että saatana on suurin vaikutus ihmisten enemmistön ihanteisiin, mielipiteisiin, tavoitteisiin, toiveisiin ja näkemyksiin.

Hänen vaikutusvaltaansa on myös maailman filosofioita, koulutusta ja kaupankäyntiä.

Maailmassa olevat ajatukset, ideat, spekulaatiot ja väärät uskonnot ovat hänen hallinnassaan ja ovat johtaneet hänen valheistaan ja petoksistaan.
Saatanaa kutsutaan myös "ilmavoiman voiman ruhtinaaksi" Ef. 2: 2. Hän on "tämän maailman hallitsija" Joh. 12:31.

Nämä otsikot ja monet muut merkitsevät Saatanan kykyjä. Sanomaan esimerkiksi, että saatana on "ilmavoiman ruhtinas" merkitsee sitä, että hän jollain tavalla hallitsee maailmaa ja sen ihmisiä.

Paluu 1917 anarkian henkeen.
ihmisten sielunt ovat täysin hukassa. äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

Jos ihmisen sielu ei ymmärrä sitä eroa, mikä on oikean ja väärän välillä, se on merkki siitä että mieltä on Saatana pimittänyt.

Onko oikeata? Onko väärää? Saatana ei sellaista eroa tunne.

Laittomuutta, väkivaltaa, ja älytöntä anarkiaa.

Onko legitiimi esivaltaa? Saatana ei sellaista tunnusta.

Onko pyhää? Onk saastaista? Saatana ei sellaista eroa tunne.

Miten vältää Saatanan pimitys?

"Uusi Elämä.

1
"Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla."

2 "Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä."

Romans 12:1,2.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Onhan meillä sentään Jumalan valitsema pääministeri taistelemassa vuoria siirtävän uskonsa voimalla asiantuntijoita ja muita Saatanan kätyreitä vastaan.

Käyttäjän KariHaapakangas kuva
Kari Haapakangas

En minä nyt niin suuruudenhullu ole että itseäni jumalana pitäisin. Olinpahan vain yksi niistä joka Sipilää äänesti. En ole katunut, enkä pyytele anteeksi.

Vesa Leinonen

Anssi Pajala.

Sinun viestin ilmaus, sisältää virheellistä tietoa. Samalla oxymoron ristiriita.

Luultavasti tunteitten purkaus, ilman ajattelua tosi asioitten sisällöstä.

2 Cor 4:4

"Tarkoitan niitä, joiden mielen tämän maailman jumala on sokaissut, niin että he epäuskossaan eivät näe Kristuksen evankeliumin kirkkaudesta säteilevää valoa, Kristuksen, joka on Jumalan kuva."

Toinen kirje Korinttilaisille. Luke 4. Jae 4.

Maailmassa vallitseva henki, on saatan voiman ja vaikutuksen alla.

Suomessakin henkinen tila on Saatanan vaikutuksen alla.
Se henki ei ole valinnut Juha Sipilää virkaan.

Juha Sipilä itse päätti mennä politiikaan.

Mutta, Juha Sipilä ei ole Saatanan vallan vietettävissä, kun tunnustaa Jeesuksen hänen elämän Herraksi. Siinä on se iso ero, maailman ihmisistä Saatanan vallan alla, ja taivaan ja maan Luojan Herran omat.

Hän kyllä voi joutua kiusauksen vaikutuksen voimalle, hän itse on vastuussa omasta elämästä, hänen äly, tajunta, mielikuvitus, tahto, muisti ja tunteet.

Kristittynä hänen vastuu on ensisijaan Herralle, sitten omalle puolisolle, perheelle, seurakunnalle, jne.

Kaikissa tilanteissa hän on moraalisesti vastuussa valintojen tekemisessä.
Periaateet pitää olla syvällä sielussa, älyssä, tajunnassa ja muistissa.

Juha Sipilän rehellisyys on ehjä, loistaa hyvin valoa verrattuna Urho Kekkosen rinnalla. Kekkonen oli maailman hengen mies, vietettävissä.

Kaksi rakentajaa

"Miksi te sanotte minulle: 'Herra, Herra', mutta ette tee mitä minä sanon?"

"Minä kerron teille, millainen on se, joka tulee minun luokseni, kuulee minun sanani ja tekee niiden mukaan."

"Hän on kuin mies, joka taloa rakentaessaan kaivoi syvään ja laski perustuksen kalliolle. Kun sitten vedet tulvivat ja syöksyivät taloa vasten, ne eivät saaneet sitä horjumaan, koska se oli hyvin rakennettu."

"Se taas, joka kuulee mutta ei tee, on kuin mies, joka rakensi talon maan pinnalle, ilman perustusta. Kun tulvavedet syöksyivät taloa vasten, se sortui heti maan tasalle."

Evankeliumi Luukaan mukaan. 6:46

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset