Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Vaalityötä parhaasta päästä

Nyt tehdään vaalityötä perussuomalaisille jokaisen kynnellekykenevän kynästä. Ja hyvä niin. Onhan lähes jokaisen "mukasuvaitsevan" maalitaulunaTeuvo Hakkarainen. Niin ja tietysti vaaditaan Timo Soinia puuttumaan asiaan haluamatta käsittää, että Hakkarainen on syytön, kunnes toisin todetaan. Ja todetaanpa nyt sitten miten hyvänsä, niin on mielenkiintoista nähdä kansan syvien rivien reaktiot. Minä veikkaan Teuvolle huomattavaa suosinkasvua ja tietysti samalla perussuomalaisten eduskuntaryhmän vahvistumista.

Mihin perustan veikkaukseni? Perustan sen vaikkapa edesmenneen Smp:n pitkäaikaisen puheenjohtaja Veikko Vennamon käsitykseen siitä, että mitä enemmän ihmistä solvataan ja haukutaan, sitä enemmän hän saa uusia myötämielisiä kannattajia. Joo tuohon perustan ja kun katsotte ja kuuntelette meneillään olevia presidentin vaaleja tuolta rapakontakaa, niin sielläkin on käymässä toteen juuri tuo Vennamon viisas toteamus. Elikkä koko se maailma, joka on parjannut ja haukkunut sitä Trumppia, on nousemassa Ameriikan ja koko maailman suvaitsevaisten presidentiksi. No voisi sanoa, että sitä saa mitä tilaa ja niin sen pitää mennäkin. Minulle sopinee mainiosti sekä Hakkaraisen että Trumpin suosio ja mahdolliset poliittiset menestymiset. 

Tällaisin terveisin

Seppo Leskinen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (73 kommenttia)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Mitä olet itse siitä mieltä, että poliitikon suosio kasvaa kun hän vaatii tietyn uskonnon edustajia poistettavaksi maasta ja sanoo kaiken terrorismin olevan heidän syytään? Historia tuntee muutaman poliitikon, joka on päässyt todella suureen kansansuosioon juurikin tällä menetelmällä. Onko se sinun mielestä hyvä kehityssuunta?

Oletko siis vain kiitollinen suosiosta ja sillä miten se saavutetaan ei ole väliä?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kun et ilmeisesti ymmärrä kansan hätää vallitsevan maahanmuuttovyöryn syövereissä, niin jätän kommenttisi omaan arvoonsa. Jooko?

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Vastaus olisi ihan mukava. Nyt pakoilet vastuuta. Vetoat kansan hätään kun kysytään mielipidettä täysin eri asiasta. Onko tämä sitä perussuomalaista suoraselkäisyyttä? Eihän kansan hädällä ole mitään tekemistä tuon kysymykseni kanssa.

Onko mielestäsi hyvä kehityssuunta, jos poliitikko saa lisää suosiota sanomalla, että tietyn uskonnon edustajat ovat vastuussa kaikesta terrorismista ja, että kaikki uskonnon edustajat pitää poistaa maasta? Vetoatko todella siihen, että kun mielestäsi kansalla on hätä niin sinä et sen takia voi vastata? Ihmeellisin tekosyy pitkään aikaan.

Olen osa tätä kansaa ja teen töitä täällä maahanmuuttovyöryn syövereissä. Täältä katsottuna kenenkään hätä ei ole niin suuri, etteikö ymmärrettäisi mikä vika noissa Hakkaraisen kirjoituksissa on.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Syytetty on mielenkiintoisin, kun syyllisyys tai syyttömyys on todettu asia ei enää kiinnosta.

Kyselin jo Päätoimittaja Huuskolta hänen kirjoituksessa mitä mieltä hän on haluaako miehen potkaistavan pihalle ennen tuomiota tai tuomion jälkeen?

Mielenkiintoinen oikeuskäsitys on Huuskolla, kun huutelee Soinin toimia asiassa, kun ei ole edes vielä oikeusistuin asiaa käsitellyt. Median edustajilla on näköjään ihan omia oikeusperiaatteitaan. :-D

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

En usko huuskolla olevan omia oikeusperiaatteita, mutta periaatteita on varmasti. Niitä kutsutaan moraalikäsitykseksi. En usko että media tarvitsee oikeuslaitosta avukseen, nähdäkseen Hakkaraisen kirjoittaman sopimattomuuden, vaikka oikeudessa vapautettaisiinkin. Perussuomalaisista ja Soinista en ole varma.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Moraalikäsitys, jonka mukaan pihalle ennen tuomiota?

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #6

Moraalikäsitys siitä mitä Hakkarainen sanoi. Meinaatko, ettei ihmisten sanomisia voi kommentoida ilman oikeuden päätöksiä? Mitä sinun moraalikäsityksesi kertoo siitä, että sanotaan kaikkia terroristeja muslimeiksi ja vaaditaan jokaista muslimia poistettavaksi maasta?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin Vastaus kommenttiin #7

Kommentoinnista en ole todennut yhtään mitään. :-D

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #19

Niin, tuohduit kuitenkin kun media kommentoi asiaa.

Ja kiinnostaa edelleen, että mikä on oma moraalikäsityksesi Hakkaraisen sanoista? Tämän blogin kirjoittaja vetosi siihen, että kansalla on hätä, joten häneltä ei saa sellaista kysyä. Tuo on hupaisin tekosyy, jonka olen kuullut. Ja olen sentään opettaja. Mikä on sinun syysi?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin Vastaus kommenttiin #24

Tuohduin? Miten?

Siis se että onko kaikki muslimit terroristeja, siis oliko se harkitsemattomasti sanottu? En tiedä mitä hän on asialla tarkoittanut, en ole asiaan juurikaan perehtynyt. Pitäisi perehtyä, jos osaisin siihen mitään sanoa. Tietenkin Soini voi asiaa paheksua, se pitää kuitenkin tapahtua vasta oikeusprosessin jälkeen jos on aiheellista. Sitä ei voi tehdä ennen, koska se edellyttäisi asian tarkempaa selvittämistä. Nyt oikeuslaitos sen selvittää perusteellisesti, jolloin Soinilla tulee olemaan enemmän tietoa pohjana, ennen kuin lähtee sanomaan yhtään mitään.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #36

"Tuohduin? Miten?"

Kirjoitit seuraavaa:

"Mielenkiintoinen oikeuskäsitys on Huuskolla, kun huutelee Soinin toimia asiassa, kun ei ole edes vielä oikeusistuin asiaa käsitellyt."

Eikö kirjoituksiin suhtautumista saa kommentoida ennen kuin oikeus asiasta päättää? Eikö perussuomalaisissa osata suhtautua mihinkään puheisiin ilman oikeuden tuomiota?

"Siis se että onko kaikki muslimit terroristeja, siis oliko se harkitsemattomasti sanottu?"

Tätä en kysynyt ollenkaan. Harkinnalla ei ole varsinaisen sisällön kannalta mitään merkitystä lauseen moraalin kannalta. Silläkään ei ole kuka sen sanoi. Kysyn nyt selkeästi uudestaan. Mitä mieltä sinä olet siitä, että kansanedustaja sanoo kaikkien terroristien olevan muslimeja ja sanoo, että kaikki muslimit on saatava maasta pois. Näin tapahtui ja sinä tiedät sen varsin hyvin. Mitä mieltä siis olet tuollaisesta moraalista?

"Tietenkin Soini voi asiaa paheksua, se pitää kuitenkin tapahtua vasta oikeusprosessin jälkeen jos on aiheellista. Sitä ei voi tehdä ennen, koska se edellyttäisi asian tarkempaa selvittämistä."

Mitä selvitystä te tarvitsette? Hakkarainen kirjoitti noin. Se on ollut kaikkien nähtävillä. Te olette lukeneet sen. Eihän Hakkaraisen kirjoituksen sisältö muutu miksikään. Teilläkö ei siis ole minkäänlaista omaa moraalia ja kykyä ilmaista sitä vaan se on täysin sidoksissa lakiin ja sen toimeenpanoon?

Tarkoittaako tämä, että Soinin moraali homoliittoja kohtaan muuttuu heti kun uusi laki tulee voimaan?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin Vastaus kommenttiin #47

Tuohtuminen? Käytät erikoista sanavalintaa.

Puolueen puheenjohtaja ei voi lähteä laukomaan puheenjohtajana asioista suoraan ennen kuin tietää varmasti tarkalleen mikä on tilanne. Näyttää oppineen asian, eikä enää ole lähtenyt tekemään sellaista. Odottelee rauhassa ensin oikeudesta päätökset.

On eriasia mitä yksityishenkilöt on asiasta mieltä. Puolueen puheenjohtaja on aivan eri asemassa kuin yksityishenkilö. Jos hän ottaa johonkin kannan, niin sillä on vaikutusta toisen henkilön asemaan puoleessa, joten sellaista kantaa ei voi mennä ottamaan ilman riittävää tietoa. Näin se vaan menee tämä juttu.

"Mitä mieltä sinä olet siitä, että kansanedustaja sanoo kaikkien terroristien olevan muslimeja ja sanoo, että kaikki muslimit on saatava maasta pois."

En ole tämän kirjoittamasi kommenttisi kanssa samalla linjalla.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #50

"En ole tämän kirjoittamasi kommenttisi kanssa samalla linjalla."

Tämän lähemmäksi ei ilmeisesti päästä sitä, että myönnät Hakkaraisen kommentin olevan mielestäsi moraalisesti väärin. Minä luulin, että perussuomalaiset halusivat olla suorapuheisia kansalaisia mutta ihmeellistä välttelyä tällainen mielestäni on. Olet selkeästi Hakkaraisen kanssa eri mieltä mutta puoluepolitiikka sotkee moraalisen kompassisi niin pahasti, ettet voi edes tuollaista selkeästi tuomita.

Ymmärrän kyllä puoluejohtajan paineet tällaisessa tilanteessa.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin Vastaus kommenttiin #57

Ei voida päästä lähemmäksi ennen kuin tietää varmasti mitä on oikeasti sanottu. Minä en ole niin paljon asiaan perehtynyt, että minulla olisi oikea tieto asiasta luotettavista lähteistä. En ole seurannut tota asiaa. Moraalisen kompassin sotkeutuminen on väärä väite, ei voi lähteä heti huutamaan ennen kuin tietää todella totuuden mitä on oikeasti sanottu. Ei riitä se että luen täällä jonkun sinun juttusi. Tai luen jostain mediasta. Pitää olla oikeaa tietoa. Sen takia juuri sitä oikeutta käydään, kun lyödään ne näytöt pöytään. Media kirjoittaa asioista omia näkemyksiään.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #63

"Ei voida päästä lähemmäksi ennen kuin tietää varmasti mitä on oikeasti sanottu. Minä en ole niin paljon asiaan perehtynyt, että minulla olisi oikea tieto asiasta luotettavista lähteistä."

Mutta sehän on julkista tietoa ja edelleen siellä. Katso Teuvon FB-profiili ja 15. heinäkuuta. Eihän sen luotettavampaa lähdettä voi olla kuin tuo kirjoitus. Miten sinä et voi tietää tuota. Sen löytää kuka tahansa 10 sekunnissa.

"Moraalisen kompassin sotkeutuminen on väärä väite, ei voi lähteä heti huutamaan ennen kuin tietää todella totuuden mitä on oikeasti sanottu."

Sinä voisit katsoa nyt heti mitä on sanottu. Kuinka monta kuukautta tarvitse ennen kuin sen katsot.

"Ei riitä se että luen täällä jonkun sinun juttusi. Tai luen jostain mediasta. Pitää olla oikeaa tietoa."

No mikset sinä lue mitä Hakkarainen kirjoitti? Se on tarjolla suoraan lähteessä, vapaasti, luotettavasti ja kaikille julkisesti.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #6

Ei seuraamuksen määrittely kuulu minulle mitenkään, mutta kun nyt kysyt, niin jos ei kovasti osoita katumusta kyllä. Määritelkää kuitenkin keskenänne mitä kansanedustajan sopimattomasta käytöksestä seuraa, vai seuraako mitään. Tuskin minun räksytys vaikuttaa karavaaninne kulkuun.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin Vastaus kommenttiin #53

Ei ulkopuoliset asiasta tietämättömät voi lähteä mitään moraalikäsityksiä paukuttelemaan, jos tiedot ovat mediatietojen varassa. Sitä varten sitä oikeutta käydään, jossa kaivetaan totuutta esiin. Sen jälkeen voi ottaa asiaan moraalisen kannan. Minkälaista moraalia se edustaa jos rakentaa käsityksensä epävarman tiedon varaan? Sen asian politiikassa oppii, kun näkee sisältäpäin monen asian todellisen tilanteen ja lukee mitä media kirjoittaa ettei enää luota mediaan niin sokeasti. Toki mediassa on juttuja, jotka osoittautuvat todeksi jälkeenpäin, kun lisää tietoa tulee.

Oman kokemukseni perusteella minun moraalikäsitykseni toimii vasta, kun saan todelliset tiedot asioista. Näin tämä menee.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #64

Minä taas muodostan käsityksiä lukemattomista asioista joka päivä. Ja aina vaillinaisen tiedon varassa, mutta nojaten moraalikäsitykseeni. Jos odottaisin jotain utopistista tilaa täydellisestä tietämyksestä jokaisessa asiassa lamaantuisin toimintakyvyttömäksi. Mitä enemmän olen elämää nähnyt, sitä paremmin ymmärrän ettei meillä ole koskaan täydellistä tietoa.

Taidat sekoittaa moraalin ja juridiikan. Vaikka juridiikan kuuluu kuvastaa kollektiivista moraalia, ei moraali ole mitenkään riippuvainen juridiikasta. Hakkarainen ei käsittääkseni ole kieltänyt kirjoittaneensa tekstiä, vaan myöntänyt sen omakseen.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #64

"Ei ulkopuoliset asiasta tietämättömät voi lähteä mitään moraalikäsityksiä paukuttelemaan, jos tiedot ovat mediatietojen varassa."

Ei tähän edes mediaa tarvita. Jos menet Facebookiin ja katsot Hakkaraisen päivityksen 15. heinäkuuta niin voit itse lukea sen ja muodostaa moraalikäsityksen. Mikä tässä on niin vaikeaa?

"Sen jälkeen voi ottaa asiaan moraalisen kannan. Minkälaista moraalia se edustaa jos rakentaa käsityksensä epävarman tiedon varaan?"

Ei se ole epävarmaa tietoa millään muotoa. Hakkarainen on itse kirjoittanut sen ja kommentoinut useaan kertaan sitä jälkeenpäin. Mikä ihme tässä epävarmaa tietoa. Voit mennä heti ja lukea tekstin. Se on julkinen ja edelleen siellä.

"Sen asian politiikassa oppii, kun näkee sisältäpäin monen asian todellisen tilanteen ja lukee mitä media kirjoittaa ettei enää luota mediaan niin sokeasti. Toki mediassa on juttuja, jotka osoittautuvat todeksi jälkeenpäin, kun lisää tietoa tulee."

Tämä on käsittämätöntä huttua. Syytät taas mediaa ilman mitään perusteita. Sinä et ilmeisesti ole edes yrittänyt katsoa sisältäpäin. Syytät vain mediaa vääristelystä mutta et itse suostu katsomaan sanoiko Hakkarainen noin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Populisti ja populistinen puolue pysyvät populistisina vaikka ne voissa paistaisi. Populismi etsii etsimällä kansalaisten tyytymättömyyden kohteita ja käyttää niitä häikäilemättä agendansa ajamiseen. Tämä kaikki riippumatta siitä, minkälaisen lopputuloksen näille tyytymättömille tämä aiheuttaa. Tämä suorastaan paistaa Seppo Leskisen avauksessa.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

--kansan hätää vallitsevan maahanmuuttovyöryn syövereissä

Mahtavaa! Kuin Völkischer Beobachterin aikoina....

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Seppo Leskinen entisenä junanlähttäjä pani nyt persujen vaalijunan liikkeelle.
Perussuomalaisille sopivat virren sanat,"Turhaan teette työtä raskasta, sil`ette pääse synninkuormasta"!

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä Aimo. Kyllä sinulla vanhana smp miehenä on aistit kohdillaan.

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #16

Sepon ja Aimon nokittelu on parasta vaaliviihdettä Suomen joulutorien ankeuden keskellä.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Pekka; ehkä rikollinen on ylitulkittu sana. Mutta ko puolueeta solvaava tuo on:
" Populismi etsii etsimällä kansalaisten tyytymättömyyden kohteita ja käyttää niitä häikäilemättä agendansa ajamiseen." Eivätkö muut puolueet ole mielestäsi ollenkaan Suomesssa populistisia?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Populismia on jossain määrin kaikissa puolueissa. Oma lausumani on suoraan johdettavissa Timo Soinin pro gradu tutkimuksesta.
http://www.hs.fi/blogi/narrienlaiva/a1305948572999

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Saahan sitä juhlia ja aivan varmasti Hakkarainen saa paljon ääniä, mutta se taas osoittaa sen kuinka ''sivistynyttä'' on perussuomalaisten kannattajajoukko. Viisaus ja populismi ei mahdu millään samaan henkilöön.

Tähän sopii mainiosti Churchillin lausahdus.

"Paras argumentti demokratiaa vastaan on viiden minuutin keskustelu keskivertoäänestäjän kanssa."

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

#10
Maahanmuuttokriittisyyskö on sivistymättömyyden merkki. Pitäisikö kysyä sivistyneiltä suvakeilta missä sanamuodossa maahanmuuttokiriittisyyden saa esittää.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Onko uskonnon perusteella tehtävien joukkokarkoitusten vaatiminen ja sen kannattaminen - tai vitsinä pitäminen muka sivistyksen merkki

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara Vastaus kommenttiin #22
Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #26

Ehkä sinusta, mutta tuskin heistä joihin se oikeasti osuu.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara Vastaus kommenttiin #22
Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämäkin blogi osoittaa sen persujen ymmärtämättömyyden.

Periaatteessa hehkutetaan, että katsokaa nyt, kuinka sivistymättömiä olemme, me uskallamme julkisesti rikkoa lakia, jee, me olemme kaiken arvostelun yläpuolella.

Tää on vähän kuin pakkasella kusisi housuunsa, hetken ehkä lämmittää, mutta totuus kyllä paljastuu myöhemmin. Niin sitä sanotaan, että matokin oppii, mutta tuntuu siltä, että persulle sama sanonta on liikaa.

Ainoa menestyksen mahdollisuus onkin enää puhdas rasismi, kaikki muut lupaukset onkin jo täytetty, kannatus laskee, niin on pakko siirtyä suoranaiselle rasismilinjalle.

Jotku ovat tällaisesta vihaisia ja vaativat muutosta persujen puheisiin.

Minua nämä touhut eivä millään muotoa vihastuta, sääli on se tunne mikä päällimäisenä tulee mieleen.

Onnea ja menestystä, kyllä Suomesta aina 10% löytyy kusipäitä, jotka vihaavat kaikke uutta, ja varsinkin jos se uusi on ruskea tai musta.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Petteri, kirjoituksesi kuuluu mielestäni samaan kastiin Hakkaraisen kirjoituksen kanssa sillä poliittiiset puolueet eivät ole kansanryhmä, kuten eivät uskonnolliset ryhmittymätkään.

Ja en ole persu, vaikka se tyhmyydestä päätellen voi siltä vaikuttaakin. :)

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Minusta taas Hakkarainen ei ole syyllistynyt rasistiseen kommentointiin kansanryhmää kohtaan. Islam on uskonto ja Hakkarainen puhuu islamilaisista, ei irakilaisista, syyrialaisista eikä afgaaneista.

Eikä ihmisiä voi lajitella kansanryhmiksi uskonnon tai poliittisen puoluekannan mukaan.

Pekka Lukkala, miksi puhut populismista ikäänkuin rikoksena? Jos se sitä olisi, ei Suomesta löytyisi yhtään populismista vapaata puoluetta.

Ja jopa viranomaisetkin myöntävät ongelman:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/207507-maahanmuut...

Joten Huuskokin voisi keskittyä vaikka tämän kokoluokan asioihin, eikä Soinille ja Hakkaraiselle huuteluun.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Reino, miten sait käsityksen siitä, että pidän populismia rikoksena? Kerroin vain oman käsitykseni siitä, mitä populismi mielestäni on? On paljon erilaisia ilmiöitä, joita en suuresti arvosta. Se ei ole sama asia, että pitäisin näitä ilmiöitä rikollisina.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kyllä se kuule ihan rasistista puhetta on, jos vaatii joukkokarkoituksia uskonnon perusteella.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nää on aina hauskoja, nää ei Islam ole uskonto, eikä mitään pahaa tehnyt Hakkarainen. :)

Viisaita ja kauniita sanoja asettelevia poliitikkoja tuntuu olevan persuissa paljon enemmän kuin muissa puolueissa, Kiemunki,Hakkarainen, Halla-Aho, Eerola, Immonen....

On se pelkästään persujen onni, että noin viisaita henkilöitä on puolueeseen saatu.

Perkele, kun toi Suomen laki vaan välillä ryppyilee. :)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kannattaa ihan pysähtyä miettimään: meillä on vuonna 2016 kansaedustaja, joka vaatii ihmisten joukkokarkotuksia uskonnon perusteella. Onko se muka jotenkin vähäteltävä, mitätön asia?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Se tuo uskonnon karkottaminen kokonaisesta valtiosta ei ole ihan yksinkertainen juttu. Eihän sillä ole edes passikuvaa, sormenjälkiä tai DNA:ta.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Varmasti löytyisi innokkaita leskisiä ja hakkaraisia pamppua heiluttamaan ja jakamaan ihmisiä jonoihin omien oletustensa perusteella.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #28

Kun et tunne minua, niin voit vaikka tuollaista sanoa. Ne jotka minut tuntevat , tietävät että en ole koskaan kenellekään tehnyt vääryyttä enkä minkäänlaista väkivaltaa. Olen oikeudenmukainen luonne, mutta en kuitenkaan jaksa hyväksyä sitä, että meillä saa omat työttömät ja vähäosaiset kärsiä samalla kun turvapaikkaturisteja hyyssätään ja mielistellään verorahoillamme tai tarkemmin sanottuna velkarahoillamme. Mielestäni jokainen valtio on velvollinen huolehtimaan kasalaisistaan. Työperäinen maahanmuutto on asia erikseen ja sitä ymmärrän ja hyväksyn.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #29

Kun sinulla on oikeudenmukainen luonne niin varmaan osaat vastata siihen kuinka oikeudenmukainen Hakkarainen oli sanoessaan, että kaikki terroristit ovat muslimeja ja kaikki muslimit pitää saada maasta pois?

Sinä kauppaat itseäsi ryhdillä, rehellisyydellä ja tasapuolisuudella tuossa ylhäällä. Onko siinä mitään perää?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #29

Ikävä vain, että ministeri Mattilan aviomiehen johtajan työt loppuvat Otanmäen pakolaiskeskuksessa sen lakkauttamisen myötä.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #32

Jaa, minä kyllä ymmärsin siitä lehtijutun perusteella, että hän palaa mielellään koulutustaan vastaaviin hommeleihinsa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #33

Näinhän on kerrottava, kun hommat eivät jatku entisessä paikassa.
Millaisen loven oletat Teurajärven kepuloikan vaikuttavan Persuääniin Oulussa ?
Minä arvelen kyllä lisäävän.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #61

Arvelen Teurajärven tehneen meille ihan hyvän palveluksen.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #29

Leskinen, kannatatko ihmisten maastakarkotuksia uskonnon perusteella vai et?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Mitähän Pariisissa aatellaan noista rauhanuskonnon lähettiläistä?
http://www.express.co.uk/news/world/727862/Migrant...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Ja niin monessa muussa paikassa.....

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Seppo, mitä mieltä olet siitä että MV-julkaisun porukka uhkaa suomalaista asianajajaa ja poliiseja hengenlähdöllä? Auttaisiko se pakolaisten karkottamisessa?

http://yle.fi/uutiset/3-9267637

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #48
Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #49

Et sitten lukenut uutista linkin takaa?

"MV-lehdessä todetaan, että murha palaa Suomen keinovalikoimaan. Jutussa mainitaan Janitskinin entinen asianajaja, hänen rikostutkintaansa johtava poliisi ja syyttäjä."

Tällaista julkaisee ex-kansanedustaja Reijo Tossavaisenkin puolueen tärkeimmäksi uutislähteeksi mainostama MV. Ei tuollaisia pitäisi julkaista edes leikillään.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #51

Kylläpä luin huolimattomasti kun en sitä uhkausta löytänyt. Missä se siellä on?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #54

Sovitaanko että minä en vain ymmärrä ystävällismielistä viittausta oikein?

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Viime vaaleissa aina persuslogan oli 'sataa laariin'. Lie hylätty nyt kun järkiintyneet kepulaiset ovatkin palanneet maalaisliittolaisen pirtin lämpöön.
Persuille on jäänyt vaalistrategiaksi sumea ihmisarvokriittisyys ja avoin ennakkoluulojen lietsonta.
Voisikohan kansa olla viisastunut, Leskinen? Gallupit ainakin kertovat persuista auringonlaskun porukkana.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Jaa, viimeaikaiset puolueiden kannatuskäppyrät ovat kyllä kertoneet ihan toista. Odotellaan rauhassa, jos sopii...vai?

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Seppo, voisit ystävällisesti linkata ne "käppyrät", joita tarkoitat.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen Vastaus kommenttiin #38

Mitäs tässä nyt linkata, jokainen muistaa että vasta ohitettiin vasemmisto ja vihreät oli tulossa alaspäin. Nyt odotellaan sitä Ylen joka kuukautista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #40

Me ohitettiin vasemmisto ja vihreät :) No hippasen on tavoitteet laskeneet sitten viime vaalien.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #38

Seppo tarkoittanee sitä Hesarin viimeisintä, jossa persujen kannatus oli noussut 0,1 %-yksikköä.

http://leskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224002-ta...

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Ihan rauhassahan minä, mutta miten kirjoituksesi kanssa...?
En mitenkään peittele toivoani öhväämisen loppumisesta.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Seppo. Miten se perussuomalaisten eduskuntaryhmä nyt sitten vahvistuu? Nythän on tulossa kunnallisvaalit.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Tiivistyy, persuthan ryhmittyvät aina siilipuolustukseen kun joku möhlii.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016110122551108_u...

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Niinpä, eikö olekin muuten fiksu ja sanavalmis nainen tuo Huhtasaari? Opettaja...

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #56

Mutta itse lakia hän ei liene lukenut.

"10 §

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110511#P...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #56

Huhtasaari saattoi hyvinkin sanoa tuossa sen, mitä kaikki maahanmuuttokriitikot ovat visusti varoneet ääneen sanomasta. Tuomo Green kirjoitti erinomaisen blogin aiheesta. Ei pysynyt opettajan kieli keskellä suuta.

http://tuomogren.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225423-h...

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Teuvo on rehellinen suomalainen kansanmies ja jos kaikki persut olisivat samanlaisia puolue olisi suurin ja kaunein sekä vaikutusvaltaisin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Uskon rehellisen kansanmiehenkin halutessaan pystyvän välttämään perustuslain vastaisen ehdotuksen esittämisen. Puhumattakaan tuon esittämisestä tavalla, joka todennäköisesti rikkoo lakia. Myös kansanmiehen luulisi viimeistään kansanedustajaksi tullessaan lukaisseen perustuslain.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Eilen Seppo Leskinen toisti vanhan lausumansa puoluegallupeista, eli ne ovat luotettavia silloin kun Perussuomalaisten kannatus on nousussa. Ilmeisesti tämä tänään julkaistu Ylen gallup sitten taas ei ollut luotettava maan manipuloitu?
http://yle.fi/uutiset/3-9268198

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

No en kyllä muista koskaan väittäneeni kannatusmittauksia manipuloiduiksi. Ainakaan vakavissani. Eihän nuo lukemat ihan riemastuttavia ole perussuomalaisille, ainakaan tällä hetkellä. Jos jotainnoihin lukemiin, niin olen sitä mieltä, että perussuomalaisissa vastustetaan paljolti vääriä asioita kuten tuulivoimaa, apteekkialan kilpailuttamista ja liikennekaaren täydellistä uudistamista. Elikkä olemme profiloituneet vastustamaan sellaisia uudistuksia joita toiset kannattavat ja menestyvät hyvin, ainakin kallupeissa. Kiihkeä ja suorastaan raivoava tuulivoiman vastustaminen ei paranna tilannettamme hitusen vertaa. Jos tuulivoimasta puhuttaisiin oikein sen vaikutuksista mm sähkön hintaan ja kuntien ja maanomistajien tulojen lisääjänä, niin tulos voisi olla parempi. Hämmennetään vaan siitä kuinka kallista tuulivoima on veronmaksajille, vaikka se ei ole kallista ja on tuonut kuluttajille etua sähkön hinnan halpuutena paljon enemmän kuin mitä syöttötariffeina maksamme. Tomi olen sitä mieltä, että tuulivoima alkaa jo pärjäämään ilman tukiakin, mutta tuulivoiman vastustajien ainut syy ei ole tuet, vaan ihan jotkut muut käsittämättömät väitteet melusta ja terveyshaitoista ja siitä, että rahat menevät ulkomaille, vaikka tuulivoimaa omistavat eniten kotimaiset kauppaketjut ja pienemmät energiayhtiöt. Sanon vielä tässä, että ne suuret perinteiset energiajätit ja niiden kannattajat ovat tietysti pettyneitä sähkön halpuuteen kun voitot ja bonukset ovat romahtaneet tuulisähkön aiheuttaman sähköenergian hinnan halpuessa jatkuvasti. Tässäpä tätä ajatustani...vaikka koko kansan luettavaksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset