Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Velkojen anteeksiannon pää on avattu

Soini vatii hintalappua esiin ja povaa suomalaisille satojen miljoonien eurojen laskua Kreikan velan keventämisestä. Nyt anteeksiannon pää on avattu ja jatkoa seuraa, sanoo Soini.

Näin sitä meitä kusetetaan. Teeppä pitempää työpäivää... jotta selvitään tulevalta eläkepommilta...tuttua, eikö?  Niin ja turvataan suomalaisten työpaikat samalla kun tehdään "hyvää bisnestä."  Jokohan nyt vihdoin ja viimein Kreikassa ja muuallakin Euroopassa asiat alkavat olla kunnossa?  Varmaan, kun kuuntelee....arvaappa keitä?

http://www.iltalehti.fi/talous/2012112716377682_ta.shtml

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Me suomalaiset emme todellakaan ole niin paljoa pahaa tehty, että siitä rangaistuksena olisimme ansainneet näin umpisurkean hallituksen.

Olisi mieluummin tullut ne heinäsirkkaparvet ja taivas pudonnut niskaan. Sekin olisi tullut meille halvemmaksi kuin tämä hallitus.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Totta ja se tässä ihmetyttää, että suomalaista työtä ja veronmaksajaa puolustaa käytännössä vain Timo Soini ja perussuomalaiset.

Käyttäjän MikaVyrynen kuva
Mika Väyrynen

Suomalaisia puolustettaisiin parhaiten hallituksesta, ei oppositiosta käsin.

Mika Virtanen Vastaus kommenttiin #7

Suomalaisten varallisuuden tuhoaminen ja kusettaminen onnistuu myös parhaiten hallituksesta käsin.

Typerykset lankesivat hallituksen vastuunkantoretoriikkaan, kun käytännössä sanottiin: "Me tulemme antamaan miljardeja suomalaisten veronmaksajien rahoja ulkomaalaisille pankeille, me vain nimitämme sitä vastuunkannoksi, jotta se ei kuulostaisi näin pahalta."

Suoraan sanottuna tässä on korruption piirteitä, mutta puolueuskovainen ei aio vaihtaa mielipidettään. Hallituspuolueet jatkuvasti naamioivat vastuuttomia tekojaan vastuunkannoksi ja hölmöläiset nyökyttelevät, että kyllä näin on. Narsistejako sitä ollaan, kun ei tuon vertaa nähdä, että hallituksen "vastuunkanto" eurokriisissä on ollut toimimatonta ja väärää politiikkaa.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

"Suomi luopuu osasta korkotuloja Kreikan lainoista. Muuten päätöksellä ei ole Suomelle merkittäviä taloudellisia vaikutuksia, totesi Urpilainen."

"Korkotulot vähenevät, koska Kreikan lainojen marginaalia alennetaan prosenttiyksiköllä. Kreikka maksaa tukilainoista kolmen kuukauden euribor-koron lisättynä 0,5 prosenttiyksiköllä. Aiemmin marginaali oli 1,5 prosenttiyksikköä."

Paljonkos se Suomi maksaa korkoa?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Se on sitä bisnestä, jota ei meikäläinen ymmärrä. Otetaan velkaa korkeammalla korolla ja lainataan rahat tuottamaan voittoa pienemmällä korolla. Voi, ei, matematiikka on niin monimutkaista.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Leskinen, hyvä että myönnät ymmärtämättömuutesi.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Persuthan ne tekivät hallituksesta umpisurkean, kun eivät itse uskaltaneet sinne.

Tosin, turhaa se onpi tuota, Soinin huuvella yhtään mitään tuota...
Kahtoopi vaan kuinka paljon sen aikana Espoo ottaapi uutta lainaa tuota...

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Markku Tyry. Millä perusteella nykyinen hallitus on mielestäsi umpisurkea? Perustelehan hiukan tekojen puutteita tai virheliikkeitä. Tuollainen löysä heitto umpisurkeudesta kun ei oikein anna kommentillesi uskottavuutta ja varsinkin kun tavallaan laitat surkeuden persuista johtuvaksi.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Hiirellä peruuttelemalla ensimmäiseen kommentoijaan asti, huomaamme, että hra Nenonen käytti umpisurkea-luonnehdintaa. Siitä se minullekin mieleen pulpahti kommentoitavaksi asti.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #12

Markku Tyry. Olet siis vertailussasi umpisurkeuden kohdalla laittanut hallituksen tekoihin syylliseksi persut kun et voinut esittää kommentillesi perusteluja hallituksen umpisurkeudesta. Onhan tuo mielenkiintoista jotta oppositio on syyllinen hallituksen tekoihin ja tekemättä jättämiseen. Kun näin on, niin silloinhan hallitus voikin erota ja vastaiset päätökset tekeekin oppositio.

Näin sitten säästetään valtioneuvoston henkilöstömenoissa huomattava määrä. Säästynyt määrä voidaankin sitten lähettää pienenä Jutan lisäboonuksena Kreikkaan.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry Vastaus kommenttiin #14

No, olet tavallaan oikeassa. Kun kuuntelee tuoreimmissa vaaleissa hurjasti suosiotaan menettäneitä persuja, niin saa käsityksen, että Soinin&kumpp. istuessa hallituksessa asiat olisivat paremmin.

Ne, nyt tunnetuista syistä eivät istu hallituksessa, ja tuo on jopa maailmanlaajuisestikin poikkeuksellista, että suuren vaalivoiton jälkeen ei uskalleta ottaa vastuuta vastaan.

Käyttäjän MikaVyrynen kuva
Mika Väyrynen

Mutta hei, mehän tienataan tällä....

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Juu, bisnestä suomalaisten hyväksi...kyllä tulevat sukupolvet kiittävät.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Sitähän se tarkoittaa, koska tuo "bisnes" ei näytä oikein tuottavan. On meillä pökeröitä päättäjiä...mistähän niitä piisaa?

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Urpilainen salaa Suomen tappiot. Lopputili olisi hänelle paikallaan, vai?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012112716380106_u...

Jeppe Luo

Sä oot siinä mielessä ärsyttävä, kun et osaa kuin referoida muita.
Ja kehtaat ruikuttaa pientä eläkettäsi joka paikassa vaikka sinne pääsit jo 55v:aana. Ja ei se sun eläkkees mikää huono ole.
Ahne taidat olla.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Se on kuten Soini tuossa mtv3 uutisväläyksessä totesi, että kun pää on avattu niin jonoon tulee muutkin sippimaat vaatimaan samaa kohtelua Kreikan kanssa. Kyllä tässä vielä ihmeissään tullaan olemaan, mutta bisnes on tällaista.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Äkiä tuo nyt onnistuu, 90 luvun alun laman sijaiskärsijöille kesti 18 vuota, ennen kun velat annettiin anteeksi.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Joo, mutta nyhhän pelastetaan suomalaisia työpaikkoja. Muuten Soini pääsee kertomaan aamulla lisää mtv3:lla. Kannattaa virittä telekkarit kolomoselle.

Käyttäjän karifa kuva
Kari Fagerström

Vastahan Jyrki vakavalla naamalla YLE uutisissa kertoi, että hänen suurin huolensa on, onko isällä ja äidillä huomenna työtä ja nyt tehty Kreikka tuki tuo vakautta Eurooppaan. Näin helppoa se on kantaa vastuuta. Mahtavaa...

Olavi paloneva

Aikanaan halusimme ja pääsimme EU:n ytimeen nauttikaamme mitä olemme saavuttaneet.

Jarmo Makkonen

Ketkä halusivat ytimeen vai muuutama poliitikko.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset