Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Kreikasta taas...

Kun Kreikasta näyttää tuota puhetta piisaavan, on hyvä muistuttaa aina välillä siitä, mitä A. Stubb totesi parisen vuotta sitten Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen. Hänhän totesi ammattimiehen ottein, että "nyt asiat niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa ovat kunnossa. On pölhöpopulismia väittää jotakin muuta."

Kerroppas mielipiteesi, mitä ajattelet tänään Stubbin ikimuistoisista sanoista ja onko asiat Kreikassa ja muuallakin Euroopassa kunnossa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Parisen vuotta on siitäkin kun Tossavainen kirjoitti Kohta soivat rahaliiton ja EU:n kuolinkellot (23.11.2010), "Hurjimpien teorioiden mukaan euron kaatumista jo valmisteltaisiin euromaissa." Ja Kreikankin olisi pitänyt kaatua jo aikapäiviä sitten.

http://www.reijotossavainen.net/blogi/?k=rahaliitto

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Niin mitä mieltä olet nyt noista Stubbin puheista? Vakuuttaako?

Veikko Vitikainen

Seppo:
Tälle Stubin möläykselle on käyttöä suuressa mittakaavassa pari viikkoa ennen seuraavia eduskuntavaaleja, koska silloin Kreikka on jo konkurssissa ja Euro on hajonnut.
Samassa yhteydessä voisit kysyä Kataiselta paljoko "tienattiin??"

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Luulenpa, että jo ennen seuraavia vaaleja kansalaisille pitää olla oikeaa asiaakin. On nimittäin sisäpoliitikan (erityisesti kuntasektorilla) piirissä käärittävä hihat.

Kari Ahlava

Tuolla jonkun blogin mukaan YLEssä Katainen ja Stubb kilpaavat seuraavasta komissaarin paikasta. Menee kyllä vielä pari vuotta, kun paikka tulee hakuun.

Olisihan mukava tietää, että onko tällainen tulevaisuuden suunnitelma miten realistinen heidän omista mielistään.

----

Minä olen ollut siinä luulossa, että direktiivit ovat suosituksia. Nythän sieltä on tulossa kovia sakkoja tänne. Kukahan nekin rahat saa käyttöönsä, mitä täältä kiltisti sakkoina maksetaan.

Reijo Tossavainen

Kerran kysyin Stubbilta Eduskunnan kyselytunnilla, että onko hän edelleen sitä mieltä, että Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen asiat ovat kunnossa niin Kreikassa kuin muissakin maissa. Hän vastasi, mutta ei esitettyyn kysymykseen.

Olin tänään varautunut esittämään saman kysymyksen uudelleen, koska viimeksi ministeri ei vastannut. Valitettavasti ennakkotieto kertoo, että Stubb ei ole paikalla.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Harmi, ettei ole paikalla. Olisi ollut kiva kuulla, että onko hänestä tullut takinkääntäjä, vai seisooko edelleen puheidensa takana.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

ottaisiko kansanedustaja Tossavainen kantaa ylempänä olevaan Hauta-ahon näkemykseen. Tunnet entisenä yrittäjänä hyvän hallintotavan (Corporate Governance) periaatteet ja olet lähellä ko. säätiön ydintä. Lisäksi olet sosiaalisen median puolesta puhuja, joten näkemyksesi olisi tervetullut.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kun Leskinen niin mielellään vanhoja sanontoja muistelee, niin muistaako Leskinen kuinka monta kertaa Soinista lähtien,Leskinen ja Tossavainen mukana,näillä palstoilla varmana tietona vakuutanut kuinka Kreikka kaatuu lähiaikoina.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset