Seppo Leskinen: asialinjalla! ryhtiä, rehellisyyttä ja tasapuolisuutta politiikkaan

Perussuomalaisilla syytä tyytyväisyyteen!

Perussuomalaisilla on hyvä syy olla tyytyväisiä. Kannatuksemme on säilynyt korkealla ja eduskuntaryhmän toiminta on ollut asiallista ja näkyvää.

Voin sanoa hyvillä mielin, että 15,8 prosentin kannatus näin kunnallisvaalein alla on hyvä. Siis, mihkään paniikkiin ei ole mitään syytä. Tuo reilun 15 prosentin kannatus takaa perussuomalaisille erittäin suuren ja näkyvän vaalivoiton syksyn kunnallisvaaleissa. Olen vuorenvarma siitä, että Perussuomalaiset on  ainoa vaalivoittaja. Muut puolueet tulevat tippumaan edellisten 2008 kunnallisvaalin tuloksissa alaspäin ja kovasti.

Ehdokashankinta on erittäin hyvällä tolalla. Haukiputaallakin pitkänlinjan vasemmistovaltuutettu ja kunnanhallituksen jäsen, Annemari Enojärvi, asettuu ehdolle perussuomalaisten listalle. Oulun vaalipiirissä on tapahtumassa useita samanlaisia siirtymisiä perussuomalaisiin, mutta niistä ei vielä tarkemmin hiiskuta. Siis meillä ei ole mitään hätää, ei yhtikäs mitään! Perussuomalaisten valtuutettujen määrä vähintäänkin tuplaantuu ja sekös kilapilevia puolueita ja heidän myötäjuoksia- mediaa kiukuttaa, se suorastaan KIUKUTTAA! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän MarkoMSalo kuva
Marko Salo

Minkäs takia se kiukuttaisi. Herra Hakkarainenkin on tuonut niin paljon iloa jo eikä ole tarvinnut ostaa Fingeporia vähään aikaan =)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Perussuomalaisilla on hyvä syy olla tyytyväisiä..." - iloista hihitystä. "Kannatuksemme on säilynyt korkealla..." - riemukasta hohotusta. "... eduskuntaryhmän toiminta on ollut asiallista" - odottavaa tirskuntaa, "ja näkyvää." - hervotonta, hallitsematonta naurua.

"Tuo reilun 15 prosentin kannatus takaa perussuomalaisille erittäin suuren ja näkyvän vaalivoiton syksyn kunnallisvaaleissa" - hysteerinen joukkonaurukohtaus, joka saa monien jalat pettämään ja kasvot sinertämään huolestuttavasti.

"Siis meillä ei ole mitään hätää, ei yhtikäs mitään" - kukaan ei kykene seisomaan ja vain harvat edes istumaan naurulta, joka kuuluu voimakkaasti ulos asti ja jonka vuoksi tilaisuus keskeytetään terveydelle vaarallisena, mellakkaan verrattavana tapahtumana.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Onkohan herra Kokolla lääkitys kohdallaan?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Kiitos kysymästä. Todennäköisesti ei ihan, mutta lääkärini kanssa harkitsemme tilannetta vielä tänä keväänä. Hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi-hi.......pöker.... (kops!)

Käyttäjän ossimantylahti kuva
Ossi Mantylahti

Tämä blogaus on huvittavaa todellisuuden kieltämistä Leskiseltä.

Perussuomalaisten kannatus on laskenut eduskuntavaaleista noin viidellä prosenttiyksiköllä. Puolueen kannatuksesta on siis sulanut neljännes.

Ääniksi muutettuna tämä tarkoittaa sitä, että perussuomalaiset on menettänyt yli 130 000 äänestäjän luottamuksen.

Melkoinen saavutus. Erityisesti kun muistaa, että yleensä oppositiossa puolueet saavat hallitukseen verrattuna etua.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

On todellakin huvittavaa, on, on! Perussuomalaisten kannatus vaaleissa 2011 oli 19,1 prosenttia annetuista äänistä. Eilisen gallupin antama tulos on 15,8 prosenttia. Millä laskuopilla tuosta saa 5 prosentin kannatuksen alamäen?
Minun laskimella saa tulokseksi 3,3 prosenttia. Onkohan laskimessani jokin vika?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Seppo tietenkin näitä prosentteja voi pyöritellä mielin määrin. Kritisoit blogissani -5% lukuani. Totta on kuitenkin se, että korkeimmillaan eduskuntavaalien jälkeen Perussuomalaisten kannatus oli gallubeissa 21% ja nyt 16%:a. Kymmenysprosenttien pyörittäminen on ihan turhaa, koska virhemarkinaali on molempiin suuntiin prosenteissa.

Minusta ihmiset ovat ihan järkeviä ja ymmärtävät kyllä mikä on ollut huippuluku ja mistä on tultu alas. Avoimmuutta ja rehellisyyttä vaan peliin niin kyllä kaikki luonnistuu.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Mielipidetiedustelun tulosten perusteella puolue ei kasva eikä pienene. Mutta toki jokainen saa ajatella miten lystää. Perussuomalaiset on edelleen eduskunnassa kolmanneksi suurin puolue. Ja vielä, että näillä nykyisillä galluptuloksilla on tulossa todellinen kuntavaalivoitto. Näillä tuloksillahan puolue kolminkertaistuu, vai mitä mieltä olet?

arko oksanen

Persujen pitäisi oppia, että prosenttia jostain ja %-yksikkö ovat kaksi eri asiaa.
'markinaali'. Noin sanoisi puoluesiht. Poutiainen, mutta että myös sivistynyt Koskiniemi.

Käyttäjän MarkoMSalo kuva
Marko Salo

Älyllisen kasvamisen ohjelma:

1. Etsi ongelmapaikat
2. Tunnista ne
3. Katso peiliin
4. Mieti korjaava toimenpide
5. Toteuta se/ne
6. Seuraa tilannetta onko se korjaantunut

Herrat Koskenniemi ja Saarakkala toteuttavat tätä joten heitä ei kannata tuomita. Ainoa mitä voi miettiä onko foorumi oikea mutta tietääkseni PS ei ole saanut vielä sisäistä keskustelukanavaa luotua rahoillaan.

Vesa Väyrynen

Seppo, kannatuksemme on yli 20%.Käy aikasi kuluksi vilkaisemassa Taloustutkimuksen sivulla kaikkia lukuja.Siellä on luku joka on saanut ainakin Kepulit epätoivoon. Hoksaat sen, kun vähän mietit.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset